Zanimljivosti

OSVETA SE SLUŽI HLADNA: Dženifer Aniston sprema milionsku tužbu protiv Breda, to će ga potpuni slomiti!

Slavni holivudski glumac Bred Pit na meti je svojih bivših supruga. Posle Anđeline Džoli tužbu mu sprema i tužbu sprema i Dženifer Eniston.

06.11.2022 15:02

OSVETA SE SLUŽI HLADNA: Dženifer Aniston sprema milionsku tužbu protiv Breda, to će ga potpuni slomiti!
Tanjug/AP

Iako se činilo da Bred Pit ima nesuglasice samo sa svojom poslednjom suprugom Anđelinom Džoli, te da će mu ona "doći glave" i  debelo sve naplatiti novom tužbom koju protiv njega sprema, čini se da ga još jedna bivša ne ostavlja na miru. I taman kad je javnost poverovala u fotografije sa Oskara, gde Bred čežnjivo gleda svoju bivšu dragu Dženifer Aniston,  izgleda da postoji i druga strana, te netrpeljivost koja će tek isplivati na videlo.

 

 

Po sredi nisu bračne nesuglasice, jer je to davno završeno, već su novi problemi koji se vrte oko "finansijskih obaveza", tvrde strani mediji. Naime, kako prenosi španska Marka, Dženifer bi mogla da tuži svog bivšeg partnera za 100 miliona dolara, jer on namerava da proda njihov zajedničku produkcijsku kuću Plan B, koju su osnovali još davnih dvehiljaditih kada su bili zajedno. Budući da polaže autorsko pravo na nju Džen smatra da treba da dobije odštetu za to.

 

 

Iako je pravno sve legitimno, te je firma nakon razvoda prešla u vlasništvo glumca  , Dženifer tvrdi da nije dobila nikakav novac kao zaslugu za pomoć u osnivanju firme i njen zahtev je stvar principa jednako koliko je i novac

Izvor blizak glumici je za "Heat World" rekao kako je Džen bitno to što je ona bila kreator i osnivač te kuće zajedno sa Bredom, i imala je velike zaluge jer ju je gradila iz temelja. Bred je  bio zadužen više za tehničke stvari.

- Džen očekuje barem piznanje i da je uključe u slučaju da se proda ova produkcijska kuća, kao i da postoji opcija da radi sa onim ko to preuzme. - navodi neimenovani izvor.

 

 

Pomenuta produkcijska kuća je pokazala i dobar uspeh u svom radu. Uspesi uključuju razne filmove koji su dobili i Oskara za najbolji film poput "Minuo" i "12 godina robije i mesečine".Takođe, bili su uključeni u blokbastere i filmovi poput "Troje", "Čarlija" i "Fabrike čokolade".

Izvor smatra da ako Bred želi da postupi fer prema svojoj bivšoj supruzi, daće joj ček na 100 miliona dolara, ukoliko dobro prođe prodaja produkcijske kuće, što bi bilo jedino ispravno. 

 

Podsetimo, krajem jula 2000. godine Dženifer Aniston i Brad Pit stali su pred oltar, a sve oči sveta bile su uprte u njih. Bili su jedan od omiljenijih holivudskih parova. Godinama su blistali na crvenim tepisima i delovali su kao da ih ništa ne može rastaviti, no onda je Bred 2004. godine na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" upoznao Anđelinu Džoli. Razišli su se pred očima javnosti, a svi su te 2005. godine čekali da se Dženifer oglasi o njegovoj neveri.

- On sam odlučuje o svemu i može da radi šta želi. Rastali smo se, a možete videti i zašto - rekla je tada glumica.

Godinama su bili u zategnutim odnosima, sve do kraha Bredovog braka sa Anđelinom kada su ponovo obnovili kontakt. No, čini se da je idilični odnos kratko trajao.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)