Zanimljivosti

OVE ŽENE SU TAJSONU DOŠLE GLAVE! Jednu je zatekao u krevetu s Bredom Pitom, druga ga je ostavila zbog side, a ni treća nije prošla slavno!

Šampion u ringu, čuveni bokser Majk Tajson, neslavno je vodio privatni život, te se ženio čak tri puta, a razvodi su mu se završavali uz velike skandale i medijsku pompu.

10.10.2022 17:01

OVE ŽENE SU TAJSONU DOŠLE GLAVE! Jednu je zatekao u krevetu s Bredom Pitom, druga ga je ostavila zbog side, a ni treća nije prošla slavno!
Tanjug/AP

Majk Tajson zauvek je ispisao trag u boksu, sportu koji više nije isti nakon njegovog penzionisanja. Čuveni "Gvozdeni Majk", kako su ga prozvali mediji, živeo je i još živi baš kako je i boksovao u ringu - agresivno, brzo i s dosta nepredviđenih iznenađenja. Karijeru je završio s 50 pobeda, od čega 44 nokautom, šest poraza i dve borbe bez pobednika.

Uz neverovatnu popularnost koju je doživeo tokom aktivne sportske karijere, došao je i novac u Majkov život a sa njim i žene. Tajson nije imao meru ni u čemu, te njegov život nije svakidašnji. 

Veoma rano je ostao bez roditelja, još kad je bio dečak. Najpre je njega i majku napustio, a kada je napunio 24 godine i ona je preminula. Utehu je pronalazio u problematičnom životu na ulici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by miketysonfan (@miketyson_db)

Mnogi smatrau da je razrušena porodica uticala na to da Tajson ima veoma buran život sa ženama. One su ga volele, kao i njegov novac, i on je očigledno s tim bio zadovoljan. Čak triput je stao na ludi kamen. 

Prva Tajsonova žena bila je lepotica Robin Givens. Venčali su se 1988. godine, a razveli samo godinu dana kasnije. Tokom tog kratkog braka sportista nije štedeo novac kojim je obasipao svoju dragu. Priča se da joj je priredio rođendansku proslavu vrednu 2 miliona dolara, kao i da joj je poklonio zlatnu kadu. Robinsova je podnela zahtev za razvod braka jer nije mogla da trpi njegovu ljubomoru. U toj priči je zanimljivo i to što se za upravo taj brak vezuje afera u koju je uključen i holivudski lepotan Bred Pit. Naime, Tajson je Robin navodno zatekao u krevetu upravo sa glumcem i to je bila kap koja je prelila čašu. Još nikome nije jasno kako je Pit uspeo da se spase nokauta čelične Majkove pesnice.

Nakon burnog razvoda, Tajson je ponovo otišao pred svadbeni oltar. Njegova izabranica bila je Monika Tarner kojoj se 1997. zavetovao na večnu ljubav. Međutim, taj zavet se ubrzo pretvorio u prah i pepeo jer bokser nije mogao da se uzdrži od raskalašnog stila života i prevara. Druga žena se od njega razvela kad joj je rekao da ima sidu, što se kasnije ispostavilo kao netačno. Ipak, Tarnerova je kasnije priznala da je ništa ne bi sprečilo da pokrene brakorazvodnu parnicu jer ju je Tajson varao na sve strane. Jednoj striptizeti iz Feniksa je čak napravio i dete, a to je bila samo tačka na "i".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ali Najafi (@najafiali.eu)

U pauzama između brakova, kroz Tajsonov život, zapravo krevet, prošle su mnoge žene. Tako je bilo sve do 2009. kada se oženio po treći put i to lepoticom Lakihom "Kiki" Spajser sa kojom je dobio dvoje dece. 

Tajsonov život je, međutim, obeležila porodična tragedija kada je njegova ćerkica izgubila život. Majk je tog kobnog dana, 2009. godine, bio na putu u Las Vegasu, dok je ostatak njegove porodice bio kod kuće u Arizoni. Ćerka Egzodus i sin Migel Tajson igrali su se po kući dok je njihova majka čistila. Dok je devojčica bila u igraonici, oko vrata joj se nekako zakačio kabal koji je bio pričvršćen za traku za trčanje. U jednom trenutku je majka rekla Migelu da ide da vidi šta devojčica radi i upravo on je pronašao njeno telo. Majka je raspetljala kabel, pozvala Hitnu pomoć i ćerkici dala veštačko disanje, ali već je bilo prekasno. Do trenutka kada je Majk doputovao nazad kući, Egzodus je preminula u bolnici od posledica povreda. Nakon Egzodusine smrti Majk je dobio još dvoje dece, ćerku Milan i sina Maroka. Osim njih, iz pređašnjih veza i brakova ima Majkija Lornu, Migela, Rajnu i Amira.

Govoreći o poslednjem i najdužem Tajsonovom braku, ni on nije prošao bez turbulencija. Naime, on je javno priznao da je Kiki varao sve vreme, te da joj je veran samo poslednje dve godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMPERIA TV (@imperia.tv)

Sportista je javno govorio o tome kako će mu žene doći glave. Često je bio uplitan u razne afere, u jednom trenutku bio je optužen i za silovanje, a veruje se da mu je upravo to uništilo karijeru. Te optužbe su kasnije odbačene, ali posledice su ostale.

Svojevremeno je priznao da je na žene potrošio oko 500 miliona dolara! Sve što je zaradio tokom karijere, ali i kasnije, nestalo je preko noći. Nekoliko puta je proglasio bankrot i stalno je bio u panici da će ga neko opljačkati i razbaštiniti. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)