VIP saveti

Poznata pevačica oduzima dah ovim stajlingom! Ona ima 45 godina i KAKO JOJ OVO POLAZI ZA RUKOM?

Fanovi atraktivne crnke Nikol Šerzinger potpuno su očarani njenim najnovijim snimcima na TikToku kojima je pokazala kako žena može da izgleda i u srednjim godinama.

07.10.2022 13:30

Poznata pevačica oduzima dah ovim stajlingom! Ona ima 45 godina i KAKO JOJ OVO POLAZI ZA RUKOM?
Foto: Shutterstock

Ne postoji muškarac koji ne zna za Nikol Šerzinger i za njeno savršeno izvajano telo.

Ta planetarno poznata pevačica i u 45. godini ima besprekornu figuru na kojoj joj mogu pozavideti i dvadesetogodišnjakinje jer je kroz dugu karijeru strogo vodila računa o izgledu. Pritom, Nikol je poznata po tome što se nije značajno transformisala i menjala estetskim intervencijama, naprotiv, ostala je kao i na početku karijere. Iako su je često pratile neslavne ljubavi, to nikada nije uticalo na nju i iz svega toga izlazila je jača i lepša. 

Sada se čini da na nju izuzetno dobro utiče ljubav sa Tomom Evansom, koji je od nje mlađi 7 godina. A možda na dobrom izgledu može da zahvali i svojim genima koji su miks Havaja, Filipina i Rusije, te je od svega pobrala najbolje. 

Na svom TikTok profilu poznata američka zvezda objavila je snimak kako se sprema, pretpostavlja se za neko snimanje, nakon čega je samopouvereno prošetala u glamuroznom i istovremeno izazovnom crvenom kombinezonu. On prati liniju njenog tela i otkriva dovoljno da se raspali mašta fanova.

@nicolescherzinger It’s giving Cher. All new @maskedsingerfox tonight! ♥️ #itsgivingcher #themaskedsinger ♬ original sound - Nicole Scherzinger

Međutim, Nikol sve to nosi sa "ukusom" jer na njoj sve izgleda saliveno i na mestu, te se ne nazire nikakav višak, niti vulgarnost. Njeni pratiocu su bili oduševljeni tim njenim izdanjem te su joj upućivali samo komentare oduševljenja i pohvala.

- Vau... ona izgleda tačno kao pre deset godina -

- Bog te je zaista nadario Nikol. Od glave do pete si blagoslovljena. Predivna - 

- Nadam se da ću u tim godinama izgledati poput tebe - bili su samo neki od komentara.

Iako je Nikol u opisu videa napisala "Šer je imala udela", aludirajući na poznatu pevačicu koja joj je bila inspiracija za stajling, mnogi su prepoznali isti autfit kod američke zvezde Selene Kvantanilje.

Ona je, naime, jednom prilkom obukla identični kombinezon, s tim što je u pitanju bio zvonasti model. Kojoj lepše stoji, prosudite sami?!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)