Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O ZAVODLJIVOJ LEPOTI SELME HAJEK, ALI NJENA ĆERKA JE POBRALA SVE SIMPATIJE! Ovako danas izgleda mlada Valentina! (FOTO)

Za glumicu Selmu Hajek starenje ne postoji i izgleda da je ona pronašla eliksir mladosti jer je iz godine u godinu poput vina.

06.10.2022 18:01

SVI PRIČAJU O ZAVODLJIVOJ LEPOTI SELME HAJEK, ALI NJENA ĆERKA JE POBRALA SVE SIMPATIJE! Ovako danas izgleda mlada Valentina! (FOTO)
Printscreen/TikTok/salma.illy

Sasvim svejedno da li se pojavila u glamuroznoj haljini ili beloj majici i farmerkama,  glumica Selma Hajek odiše atraktivnošću koja se može prepoznati i  u najobičnijim izdanjima, pa čak i kada je bez šminke.

Otkako se pojavila krajem 80-ih godina svojom egzotičnom lepotom na filmskom platnu zasenila je mnoge svoje koleginice koje su put utabale često prvo baveći se modelingom pa glumom. Iako je njoj ta profesija strana, Selma nema problem sa profesionalnim poziranjem i koketiranjem sa kamerom, a niti deljenjem svojih  atraktivnih izdanja putem mreža.

Ona je na svom Instagram profilu skoro objavila fotografiju kako pozira u crnom providnom topu i crnim širokim pantalonama . Lepo i stilizovano našminkana glumica je pokazala da prkosi godinama i da ne mora da privlači pažnju nekakvim upadljivim izdanjima, bilo da je to garderoba u pitanju ili šminka. Njeni pratioci su joj poručili da iz godine u godinu izgleda sjajno i sve lepše.

 

 

Otkako je "batalila" snimanje telenovela pa krenula ka većim filmskim pohodima, Selma je sve više privlačila pažnju javnosti i mamila muške uzdahe. Uz lepo lice nesvakidašnje lepote, muškoj publici je posebno omiljena zbog oblina i atributa kojima može da se pohvali. Međutim, ona nije samo lepa, njena glumačka karijera se proširila na režiju i produkciju tokom godina, tako da Selma sa svojih 56 godina može da se pohvali i zavidnom karijerom koju je izgradila.

Među njenim najboljim prijateljima godinama se uvršćuje španska glumica Penelopa Kruz. Godinama su im svi pripisivali sličnost, a skoro je Selma objavila montiranu sliku njih dve uz opis: "Možda mi Penelopa nije bliznakinja, ali jeste sestra po stilu:"

 

 

 

Često je sarađivala sa poznatim španskim glumcem Antoniom Banderasom na sceni i njih dvoje će se opet spojiti u animiranom filmu "Mačak u čizmama: Poslednja želja". Hemija koju ovo dvoje glumaca međusobno poseduju je prosto neverovatna, pa je nesumnjivo da ovaj spoj opet obećava.

 

 

Međutim, daleko su bila upadljivija i primećenija njena stilska izdanja jer poznata španska glumica se trudi da za svaku priliku, naročito ako je u pitanju premijera ili neki važan događaj bude stilizovana. Nesumnjivo je da je to prenela i na svoju ćerku Valentinu.

Dok je ona odrastala medijima nije bila posebno interesantna, naročito jer su mnogi smatrali da nije nešto posebno "povukla" na svoju majku a mnogi podrugljivo se osvrćući na izgled devojčice. Želeći da pronađu neki "materijal" koji će aludirati na sličnost između njih dve, dok je Valentina bila devojčurak, često su mediji bili razočarani.

 

 

Međutim, kako je izrasla u pravu devojku, često je viđena u društvu svoje majke, a Selma izgleda poput njene starije sestre. Iako dele neke sličnosti i njena ćerka je izrasla u pravu lepoticu, španska glumica i dalje dominira i privlači daleko veću pažnju i poglede muškaraca.

Da li će i Valentina krenuti stopama svoje majke i svoj seksipil iskoristiti poput nje, ostaje da se vidi.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)