Zanimljivosti

SKANDAL NA VENČANJU, MLADA DOŽIVELA ŠOK! Sve je išlo po planu, a onda se iznenada pojavila ONA! (VIDEO)

Snimak koji je napravljen na jednom venčanju u Aziji preko noći je postao viralan na društvenim mrežama, a evo o čemu se radi.

05.10.2022 10:01

SKANDAL NA VENČANJU, MLADA DOŽIVELA ŠOK! Sve je išlo po planu, a onda se iznenada pojavila ONA! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/lolo_mohamed2002

Svaka devojka mašta o svom predivnom venčanju i glamuroznom veselju koje će okupiti za nju i njenog izabranika najvažnije ljude. Za taj dan se mesecima priprema i brine o gotovo svakom detalju - od onog ko će gde sedeti i kako će izgledati ukrasi, preko hrane i pića, pa sve do venčanice i odela za mladoženju. Međutim, nekada se dešavaju nepredviđene situacije na samom veselju, te se svi planovi u trenu poremete.

U to se uverila jedna mlada iz Azije, koja je poput drugih žena u sličnoj situaciji želela da bude u centru pažnje na svom venčanju. I dok su se svi lepo veselii i uživali u druženju na scenu je stupila - ona! Dovoljno je bilo samo nekoliko sekundi da svojim neobičnim pokretima tela i trešenjem okupira pažnju svih prisutnih, pa je ubrzo kamera okrenuta u njenom pravcu i ona je postala zvezda večeri. 

Ne, ne radi se ni o bivšoj devojci mladoženje, niti o nekakvoj profesionalnoj plesačici, već o devojčici koja ima tek možda desetak godina.  

Ona je stupila samouvereno na scenu i počela da pleše. Poput odraslih je izvela pokrete koji su mnoge ostavili u šoku, a onda su krenula i fotografisanja i snimanja jer je očigledno ukrala šou. Za to vreme mlada se rashlađivala lepezom jer je bilo vruće u prostoriji, a čitava situacija i dodatno podigla temperaturu, pa se devojka koja je uskoro trebalo da izgovori sudbonosno "da" izgubila negde u restoranu. 

Devojčica je zamahala i kosom, zbog čega je jedna gospođa pokušala da je odvrati od daljeg nastupa, ali je ubrzo nakon toga plesačica i dalje nastavila u svom ritmu. Sve oči i fotoaparati bili su uprti u devojčicu.

- Neće biti dece na mom venčanju -

- U redu, ali ona je toliko slatka i odiše samopouzdanjem -

- Pozvana je na moju žurku -

- Ona je toliko srećna, ne osuđujte je - bili su neki od komentara na snimak koji je u trenu obišao čitav svet. 

Mnogi su komentarisali kako ih je snimak s neobičnog venčanja nasmejao, kao i da se nadaju da je devojčica saznala da je on postao viralan na društvenim mrežama. Mnoge je oduševila njena energija i rekli su kako je sjajna bez obzira na to što je mladu očigledno bacila u drugi plan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)