Zanimljivosti

JELENA ROZGA POKAZALA GRUDI! Prošetala u korsetu koji je iznenadio fanove, otkriva sve adute, nikad izazovnija!

U crnim, širokim pantalonama i u kratkom korsetu dubokog izreza, poznata pevačica je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

05.10.2022 12:18

JELENA ROZGA POKAZALA GRUDI! Prošetala u korsetu koji je iznenadio fanove, otkriva sve adute, nikad izazovnija!
Printskrin: Youtube

Iako je nekada važila za pevačicu koja neguje skromniji i nenapadan stil, s godinama se čini da je Jelena Rozga dobila na samopouzdanju, te sada ne propušta priliku da pokaže koliko dobro izgleda u zrelijim godinama. Dok je bila mlađa, a možda su onda i estradne prilike tako zahtevale, pojavljivala se u ne tako upadljivim izdanjima, međutim, od zgodne plavuše sada očigledno možemo da očekujemo sve pompeznije odevne kombinacije. To ne umanjuje činjenicu da Jelena svojim izgledom može parirati daleko mlađim koleginicama jer u četrdesetim izgleda sjajno. 

U to su se još jednom uverili svi nakon što je Jelena na svom Instagram profilu objavila snimak kako se sprema za jedan nastup, šetajući po ulici i zavodljivo pozirajući snimatelju. U veoma izazovnom izdanju, u kompletu korseta i širokih pantalona, Jelena je bila nikad zgodnija i lepša. Stajling je upotpunila crnim kratkim sakoom čiji su krajevi dugački poput šala, a što je dodatno istaklu njenu figuru. 

Puštena duga kosa i zavodljiv osmeh su ispratili ceo autfit, a pevačica je, iako samouvrena, odavala dozu stidljivosti koju je oduvek posedovala. 

Većini njenih fanova je, ipak, pogled zastao na njenim grudima i provokativnom top-korsetu, koji je dosta toga otkrivao. 

Prefinjen i elegantan stil mnogima se dopao a njeni pratioci nisu propustili priliku da joj još jednom kažu koliko je zgodna i lepa i ostavljali su samo emotikone u vidu srca i vatre.

- Bravo, Jelena! Pokaži im kako se to radi! -

- Čudo od devojčice -

- Mama mia, ali je doooobraaa -

Korisnici društvenih mreža inače stalno ističu kako Jelena izgleda sve mlađe i da je poput vina, međutim, postavlja se pitanje da li to duguje nekim korekcijama ili su po sredi samo dobra nega i genetika.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)