Zanimljivosti

Paris Hilton nudi bogatstvo za izgubljenog psa! Angažovala armiju detektiva, DRONOVE I VIDOVNJAKE, ali evo kako je on verovatno skončao!

Nakon nestanka čivave po imenu Dajmond bejbi bogata naslednica je pokrenula najveću potragu za psom u istoriji Holivuda.

04.10.2022 15:01

Paris Hilton nudi bogatstvo za izgubljenog psa! Angažovala armiju detektiva, DRONOVE I VIDOVNJAKE, ali evo kako je on verovatno skončao!
Foto: Shutterstock

Bogata naslednica Paris Hilton (41) ponudila je 10.000 dolara nagrade onome ko pronađe njenog izgubljenog psa rase čivava. Šestogodišnja ženkica nestala je pre 20 dana i stručnjaci za nestale ljubimce sumnjaju da je kujica postala plen divljih kojota koji haraju holivudskim brdima. Uprkos tome očajna Paris ne odustaje od potrage za ljubimicom koju zove svojom ćerkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Armija tragača

Pas po imenu Dajmant bejbi nestao je 15. septembra iz dvorišta vile vredne više od 9 miliona evra. U tom trenutku bogata naslednica nije bila kod kuće, a sumnja se da je neko od njenih zaposlenih ostavio otvorenu kapiju i pas je izašao. Nakon što je saznala za nestanak ljubimice Paris je pokrenula najveću potragu za psom u istoriji Holivuda. Ne samo što je ponudila basnoslovnu nagradu, već je angažovala armiju detektiva za kućne ljubimce, prijatelje, šaptače psima, pa čak i vidovnjake kako bi ušli u trag nestalom psu. 

- Ne izgleda dobro. Bila je to najveća potraga za izgubljenim psom, ali ga nismo našli. Da je Dajmond bejbi oteta već bi se kidnaperi javili sa zahtevom za otkupnom. Ali poziva nije bilo. Bojim se da je pas postao žrtva divljih kojota koji lutaju holivudskim brdima. Zbog rekordnog toplotnog talasa koji je pogodio Los Anđeles viđeni su kako se spuštaju u stambene četvrti u potrazi za hranom. Bojim se da su se dokopali psa i da je Dajmond bejbi stradala - rekao je za britanske medije jedan od stručnjaka koji je uključen u potragu za nestalim psom bogate naslednice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Očajna Paris

Paris nikad nije štedela na svom ljubimcu pa tako nije ni sada. Osim armije tragača angažovala je i firmu koja ima dronove kako bi pretražili oblast i pokušali da pronađu nestalu čivavu na osnovu toplotnih senzora. Ni takva potraga nije dala rezultate.

- Svako ko je imao i voleo svog kućnog ljubimca razumeće moju bol. Moje srce je slomljeno. U suzama sam i depresivna nakon njenog nestanka, kao da deo mene nedostaje i ništa neće biti isto bez nje. Bile smo nerazdvojne, ona je moja najbolja drugarica i uvek je bila uz mene. Dajmond bejbi mi je bila kao ćerka i što vreme više prolazi sve više sam zabrinuta, očajna i shvatam da su sve manje šanse da je nađem - napisala je Paris u podužem postu na Instagramu gde je postavila snimke svoje ljubimice

Dajmond bejbi imala je lagodan i luksuzan život uz bogatu naslednicu. Živela je u psećoj vili vrednoj 320.640 evra i nosila ogrlicu specijalno dizajniranu za nju optočenu dijamantima vrednu 40.000 evra.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)