Zanimljivosti

KRIS UDARA KIKOVE, KAJLI TVERKUJE! Evo šta se dešava u privatnom avionu Kardašijanovih!

Javnost nema priliku da vidi šta se dešava iza ekrana poznatih ličnosti, naročito kada se nalaze u nekom svom privatnom prostoru poput aviona. Ipak neki snimci isplivaju i dođu do nas, pa se pitamo: jesi li oni normalni?

06.10.2022 19:35

KRIS UDARA KIKOVE, KAJLI TVERKUJE! Evo šta se dešava u privatnom avionu Kardašijanovih!
Printscreen/TikTok/tailorscincare

Čuvena porodica Kardašijan pored dugo godina bivstvovanja na sceni rijalitija, ne presaje da šokira javnost detaljima iz života, te se čini da im se iznova i iznova rađaju ideje kako da privuku pažnju. Iako su mnogi upoznati sa njihovim realnim životom i načiom kako funkcionišu, te su upoznali njihove "lude" strane ipak izgleda uvek ima materijala za nešto novo. Majka slavnih ćerki: Kim, Kortni, Klo, Kajli i Kendal- Kris Džener poznata je po tome što se izuzetno dobro drži za svoje godine, gaji mladalački duh i ima odličan odnos sa svojim ćerkama.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, pokazuje da Kris pomera granice i pokazuje svoje umeće u plesu ali i udarcima.Kako je prethodnih dana viđena na Pariskoj nedelji mode, pretpostavlja se da je snimak napravljen na putu ka Americi. U privatnom avionu su bile i Kim i Kajli, a zabave im očigledno nije manjakalo. U prvom snimku Kris pleše ponesena muzikom i izvodi neke vrlo smele pokrete dok je Kim posmatra i smeška se pokrivena ćebetom.

- Martini odrađuje svoje.-

- Majka pokušava da bude poput ćerki.-

- Ima više ritma nego sve njene ćerke.- bili su neki od komentara

 

 

Iako su neki naglasili kako Kris zapravo loše pleše, mnogi su se složili da je slavna mama itekako zabavna i da zna da podigne atmosferu.

Međutim, ona se nije zaustavila tu. Oni koji su bili raspoloženi za druženje od članova porodice našli su način da to i učine. Majku je ohrabrila mlađa Kajli koja je u bademantilu ustala sa svog sedišta i priključila se zabavi. Dok je Kris plesala i dalje u pozadini, Kajli je izašla ispred nje i krenula da tverkuje. 

 

 

Dženerove očigledno ne traže mesto ni vreme kada žele da se zabave i podižu sjajnu atmosferu. To im svuda polazi za rukom. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)