Zanimljivosti

OBJAVIĆE ZASTRAŠUJUĆE DETALJE O BRED PITU: Glumica spremna na sve, ovo bi moglo mnogo da ga košta!

Spor između bivših supružnika Džoli-Pit ne prestaje, a izvori američkih medija tvrde da se najgore tek sprema.

24.10.2022 19:01

OBJAVIĆE ZASTRAŠUJUĆE DETALJE O BRED PITU: Glumica spremna na sve, ovo bi moglo mnogo da ga košta!
FOTO: Profimedia

Mediji su nakon razlaza poznatog bračnog para Džoli-Pit objavljivali niz novih detalja povezanih s poznatim glumcima, time neprestano zaprepašćujući svetsku javnost. U fokusu dešavanja vezano za bivše supružnike je borba za starateljstvo nad decom, za koju je čuveni holivudski glumac Bred Pit više puta isticao kako je izuzetno teška zahvaljujući Anđelini koja je decu okrenula protiv njega. On je bivšu suprugu napao da se služi raznim metodama da se prikaže kao bolji i podobniji roditelj za tinejdžere, pri čemu je nekadašnjeg muža optužila za nasilje i to ne samo nad njom, nego i nad decom.  

Glumac nikada nije krio da se borio i sa depresijom, te da se često pored Džolijeve "osećao poniženim".

Kako se čini, ni nakon razlaza bivša ga ne ostavlja na miru. Naime, ako je suditi po navodima nekih medija, izgleda da Anđa drži dobre karte u rukama. Kako je istaknuto, glumica namerava da u narednom periodu iznese niz novih, zastrašujućih optužbi na Bredov račun kako bi ga još više ocrnila u javnosti.

Ona je, kako se navodi na portalu Geo.tv, spremna da potpuno sruši reputaciju bivšeg supružnika i da iznese još novih detalja koje će zaintrigirati i šokirati javnost.

Ap photo

Sukob između Bred Pita i Anđeline Džoli dogodio se na jednom od njihovih putovanja 

- Ako tužba ne ide u njenu korist, možete se kladiti da će ona objaviti još štetnih navoda. Sumnjam da će se ta bitka ikada završiti - rekao je neimenovani izvor za Geo. 

A koliko je situacija eskalirala i koliko su supružnici zaratili potvrdio je još jedan poznanik čuvenog para koji je naveo da glumica veruje kako Bred pokušava da je ućutka time što ističe da ona vodi klevetničku kampanju protiv njega. Iako su dosad mnogi bili naklonjeniji Bredovoj priči i podržavali ga, sada bi, smatra izvor, to moglo da ga uništi.

- To je i njen cilj - tvrdi sagovornik američkog TV kanala. 

Podsetimo, ranije ovog meseca glumica je iznela niz optužbi u njenoj protivtužbi gde tvrdi da ju je Pit fizički zlostavljao, kao i njihovu decu, tokom putovanja avionom 2016. godine. Ona tvrdi da ju je glumac "gušio", kao i jedno dete, dok je drugo "udario u lice". Takođe, u njenim navodima stoji da je otac njeno šestoro dece svoju agresivost pokazao prema njoj "uhvativši je za glavu koju je tresao" tokom žestoke svađe. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)