Zanimljivosti

ŽELELI SU DECU DA SKLONE OD KRALJEVSKE PORODICE: Otkriven tajni plan Megan Markl i princa Harija, isplivali svi detalji!

Vojvotkinja od Saseksa progovorila o planovima koje su ona i princ Hari imali za svoju decu. Ovo niko nije ni mogao da nasluti.

12.11.2022 20:02

ŽELELI SU DECU DA SKLONE OD KRALJEVSKE PORODICE:  Otkriven tajni plan Megan Markl i princa Harija, isplivali svi detalji!
Foto: Tanjug/AP

Bivša glumica Megan Markl supruga princa Harija otvoreno je progovorila o izazovima roditeljstva gostujući u podkastu sa Melodi Hobson. Dve žene razmenjivale su iskustva kad je u pitanju odgajanje dece i Megan je tom prilikom otkrila nove detalje o svom sinu Arčiju i ćerki Lilibet.

Harijevi snovi o Africi

U razgovoru sa Melodi vojvotkinja od Saseksa je otkrila kako se njen suprug princ Hari nadao da će nakon odlaska iz Velike Britanije decu odgajati u Africi.

- On se nadao da ćemo živeti u Africi, da će Arči trčati bosonog sa ostalom decom. Ali ubrzo smo uvideli da to jednostavno nije moguće - ispričala je Megan a prenose britanski mediji.

Ona je naglasila da je o roditeljstvu dosta toga naučila od svoje majke.

- Nije baš da sam imala potpunu slobodu kad sam bila dete. Moja majka je insistirala na odgovornosti. Ako sam, recimo, želela da idem na rođendan drugarice morala sam pre toga da imam odgovore na sva majčina pitanja od toga kako ću stići tamo, kako ću se vratiti kući, šta ću drugarici kupiti za poklon. ..Ako nisam znala odgovore na ta pitanja, nisam mogla ni da idem na rođendansku zabavu – ispričala je ona.

Preispitivanje odluke

Megan je priznala da svakog dana preispituje svoje odluke i tehnike roditeljstva koje koristi sa svojom decom i da nikad nije sigurna da li to dobro radi.

- Moram ponovo da razmislim o svom roditeljskom stilu. Želim da naša deca budu srećna i samostalna. Isto tako, moraju se naučiti odgovornosti i da shvate da posledice svojih postupaka svaki put pre nego što nešto urade - dodala je ona.

Podsećamo, Megan je sa suprugom Harijem 2019. godine dobila sina Arčija koji je rođen u Velikoj Britaniji. U međuvremenu par se odrekao svih kraljevskih povlastica i preselio u SAD. Kako je tada izjavljivao, princ Hari na ovaj korak se odlučio kako bi zaštito svog sina jer nije želeo da prolazi kroz sve ono kroz šta je on prošao kao dete.

Dve godine kasnije Megan i Hari su dobili ćerkicu Lilibet koja je ime dobila po nadimku svoje prabake kraljice Elizabete II dok joj je srednje ime Dajana po tragično nastradaloj majci princa Harija. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa danas s decom žive u elitnom predgrađu Los Anđelesa.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)