Zanimljivosti

SIN PRINCA HARIJA NEPREPOZNATLJIV! Britanci bruje o fotografijama naslednika odmetnugog kraljevića i Megan Markl! (FOTO)

Za 3 godine Megan i Hari podelili su tek nekoliko fotografija svoj preslatkog sina Arčija, a mnogi su se složili da je on za to vreme prošao kroz neverovatnu transformaciju.

08.10.2022 13:01

SIN PRINCA HARIJA NEPREPOZNATLJIV! Britanci bruje o fotografijama naslednika odmetnugog kraljevića i Megan Markl! (FOTO)
FOTO: Profimedia

Arči Harison Mauntbaden-Vindzor (3), sin princa Harija i Amerikanke Megan Markl raste kao iz vode, pišu britanski mediji koji se od trenutka rođenja malenog naslednika odmetnutog kraljevića s posebnom pažnjom bave njegovim likom i delom.

Arči je u maju napunio 3 godine i danas je pravi dečačić. Neodoljivo podseća na svog oca od koga je nasledio i riđu kosu, a iako se od prvih dana videlo da poput oca poseduje specifičan gen za boju tena i vlasi, mnogi portali se bave time kako će on izgledati kada poraste. Ta tema je, podsetimo, posebno sve zaokupila nakon što je poznati par u intervjuu čuvenoj američkoj novinarki Opri Vinfri pre dve godine optužio pojedine članove kraljevske porodice za rasizam, otkrivši da je Marklovu, koja je Afroamerikanka, jedna osoba iz familije za vreme trudnoće pitala da li će njeno dete biti tamne puti. Ta informacija pokrenula je lavinu kritika na račun moćne britanske porodice, ali su se strasti stišale nakon što je iz Bakingema saopšteno kako su takve optužbe "gnusne i čista izmišljotina". 

Mališan je, sudeći prema fotografijama, nasledio najbolje od oba roditelja i po svemu sudeći po šarmu će prevazići svog oca.

Inače, za 3 godine su Megan i Hari podelili tek nekoliko fotografija svoj preslatkog sina koga žele, koliko je to u njihovoj moći, da zaštite od javnosti kako bi imao koliko-toliko normalno detinjustvo

Kako se menjao Arči

Arči je rođen 6. maja 2019. Tada su ga princ Hari i njegova supruga po prvi put pokazali svetskoj javnosti. Malena bucmasta beba umotana u belo ćebe i sa belom kapicom na glavi mirno je dremala u naručju svog oca, nesvestan svega što se oko njega dešava. Narednih meseci njegovi roditelji vodili su računa kad i koje fotografije svog sina puštaju u javnost.

Sliku za Arčijev drugi rođendan objavio je njegov otac. Mališan je uslikan s leđa kako drži svežanj balona a fotografija je bila crno-bela. Iste godine za Božić Megan i princ Hari su objavili nacrtanu ilustaciju kako se zabavljaju sa sinom ispred kućice za decu. Na njoj se prvi put videlo da je Arči preslikani tata, međutim, tada se njegova riđa kosa tek nazirala jer je bila i dalje nežna i neformirana. 

Istorijska fotografija

Javnost je imala prilike da vidi Arčija i na nekoliko fotografija koje su njegovi roditelji podelili sa javnošću tokom intervjua koji su Megan i Hari dali Opri Vinfri u vreme dok je ona bila trudna sa njihovom ćerkicom. Na slikama se video mališa kako bezbrižno šeta plažom i igra se u dvorištu raskošne vile u Montesitu u Kaliforniji, gde par inače živi.

Nova fotografija preslatkog Arčija pojavile su se nakon rođenja njegove sestrice Lilibet 4. juna 2021. Na toj sad već čuvenoj fotografiji maleni Arči sedi u krilu svog oca Harija obučen u farmerice i belu bluzicu, dok njegovi tata i mama razdragano gledaju u ćerkicu koju Megan drži podignutu iznad glave. Arči na toj fotografiji već ima gustu riđu, talasastu kosu, čak i intenzivnije riđu nego što je njegov otac ikada imao. Srećna porodica slikala se na tremu svoje kuće. Mališan je u međuvremenu pošao u vrtić o čemu je više govorila i sama Megan Markl tokom jednog intervjua, a mnogi fanovi poznatog para složili su se da se on skroz promenio u odnosu na period kada je bio beba. Mnogi su zato podelili i fotografije princa Harija kada je bio mali a kako bi uporedili njegov izgled a Arčijevim. 

 

 

Javnost s nestrpljenjem očekuje nove fotografije preslatkog Arčija najverovatnije na tradicionalnim Božićnim slikama koje Hari i Megan dele sa javnošću. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)