Zanimljivosti

Princ Hari želi da se osveti kraljevskoj porodici, tvrdi kraljevski biograf

Andžela Levin kaže da se vojvoda od Saseksa dosta promenio i da je sada čudovište, ljut i ogorčen

11.02.2022 12:00

Princ Hari želi da se osveti kraljevskoj porodici, tvrdi kraljevski biograf
YouTube/printscreen

Stručnjak za britansku kraljevsku porodicu, Andžela Levin, koja je sa princem Harije provela izvesno vreme tokom 2018. godine kako bi napisala njegovu biografiju, tvrdi da se on pretvorio u čudovište koje želi da se osveti kraljevskoj porodici.

-Provela sam više od godinu dana sa princom Harijem: bio je harizmatičan, intuitivan kao i njegova majka, briljantan sa ljudima koji su bili zadivljeni, kako fizički, tako i mentalno. Bio je veoma duhovit.

-Povremeno ga je nadvijao tamni oblak, mogli ste da vidite da ima poteškoća u životu, ali bio je sjajan, zaista sam uživala u svakom minutu koji sam provela sa njim.

YouTube/printscreen

Princ Hari je nekada bio harizmatičan, a sada je čudovište, tvrdi kraljevski biograf Andžela Levin

 

Ali sada, kraljevski biograf, kaže da je princ neprepoznatljiv, u odnosu na čoveka kakav je bio pre nekoliko godina, prenosi Express. Kao razlog za osvetu vojvode od Saseksa, Andžela Levin navodi način na koji se kraljevska porodica odnosila prema njemu i njegovoj majci, princezi Dajani.

Autorka to smatra zapanjujućim za nekoga „ko živi u kući od milion funti sa 16 toaleta“. Andžela Levin kaže da bi on u svojoj knjizi mogao da napadne porodicu sa svih strana.

YouTube/printscreen

Andžela Levin tvrdi da je princ Hari promenio i odnos prema svom ocu

 

Kraljevski biograf tvrdi i da je princ Hari promenio i svoj odnos prema ocu, nakon dirljivog razgovora vođenog u decembru 2017. godine.

-Sećam se kada je princ Hari bio gostujući urednik u programu „Tudej“. Mogao je da izabere nekoliko ljudi sa kojima bi želeo da razgovara o raznim pitanjima do kojih mu je stalo. Tada je odabrao da jedan od njih bude njegov otac, kome se izvinio što je bio grub prema njemu i da je, tek kad je odrastao, shvatio koliko je divan.

-Bilo je veoma nežan, a sada je odjednom čudovište – jednostavno ne voli svog oca i čini sve da ga uznemiri, prenosi reči Andžele Levin Daily Star.

Komentari (1)

Jegux

11.02.2022 12:18

Kada svekrva putem državne obaveštajne službe organizuje likvidaciju svoje snahe onda nije čudovište, a kada se unuk konfrotira i razdvaja od takve bolesne porodice onda je on čudovište. Anđela Levin jedna obična korumpirana novinarka koja dobija honorare iz administracije svekrvine palate.