Zanimljivosti

MEGAN O MOMENTU HORORA: Izbio je požar u bebinoj sobi

Žena britanskog princa Harija, Megan Markl je otkrila kako je pukom srećom izbegnuta katastrofa koja se desila dok je sa suprugom i sinom bila na turneji u Južnoj Africi.

23.08.2022 19:00

MEGAN O MOMENTU HORORA: Izbio je požar u bebinoj sobi
Foto: Tanjug/AP

Upravo je puštena u etar prva epizoda Meganinig podkasta "Arhetipovi", dve godine pošto je potpisala ugovor za 18 miliona funti za Spotifajom.

Najšokantnija priča koju je Megan ispričala svojoj drugarici Sereni Vilijams u ovom podkastu je momenat horora koji je proživela kada su joj rekli da je izbio požar u bebinoj sobi 2019. godine.

 

 

Ona i Hari su bili u poseti Južnoj Africi kada je stiglo obaveštenje da je "bila vatra u bebinoj sobi". Ona i Hari su požurili kući, a kada su stigli pronašli su dadilju u suzama.

- Onog trenutka kada smo sleteli, morali smo da ostavimo Arčija u kuću gde smo bili smešteni. On se spremao za popodnevnu dremku. Mi smo odmah morali da idemo na zakazani događaj. Držala sam govor na panju nekim ženama i devojkama. Kada smo završili zvanični deo događaja, ušli smo u kola i oni nam kažu da je došlo do požara u kući, tačnije u bebinoj sobi. Kada smo stigli, zatekli smo našu divnu dadilju Loren u moru suza. Ona je stavljala Arčija na spavanje, ali je pre toga rešila da ode dole da gricne nešto. Nosila ga je povezanog oko sebe na leđima. Za to vreme grejalica u bebinoj sobi se zapalila. Nije bilo detektora za dim. Neko u hodniku je osetio dim i brzo iskoristio aparat za gašenje požara. Arči je trebalo da spava u toj sobi - ispričala je Megan iskustvo koje ju je veoma potreslo, kao i sve zaposlene u tom domaćinstvu.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Ipak, ubrzo posle toga, ona i Hari su morali da idu na drugi zvanični događaj na kome nikome nisu smeli da kažu šta se upravo desilo jer se vodi računa o tome kako sve izgleda, a ne kako se osećaju.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)