Zanimljivosti

ISPLIVALA ISTINA O BOGATSTVU PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL! Iznenadiće vas kakva je u stvari njihova realnost!

Nakon odlaska iz Britanije mladi kraljević se s porodicom skućio u Montesitu, nedaleko od Santa Barbare u Los Anđelesu, na imanju vrednom 14,65 miliona dolara, međutim, mediji su sada otkrili koliko su oni u stvari bogati za standarde mesta u kom žive.

14.10.2022 13:01

ISPLIVALA ISTINA O BOGATSTVU PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL! Iznenadiće vas kakva je u stvari njihova realnost!
Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Princ Hari i Megan Markl živeli su u palati Kensington pre napuštanja kraljevskih dužnosti i preseljenja u Los Anđeles. Novi dom svili su u Montesitu nedaleko od Santa Barbare gde su kupili luksuznu vilu i imanje koje ih je koštalo oko 14,65 miliona dolara.

Međutim, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su pravi siromasi kad se uporede sa holivudskim kremom. Bivša urednica Veniti fera i neautorizovani biograf kraljevske pordice, Tina Braun, dom Megan i Harija opisala je kao skromnu kolibu u poređenju sa njihovim poznatim prijateljima. 

Prebogate komšije 

Prva komšinica Princa Harija i Megan Markl je Opra Vinfri koja živi na luksuznom imanju vrednom 100 miliona dolara. S obzirom na to da je imovina čuvene TV novinarke procenjena na više od 2,5 milijarde dolara, ne čudi što ona sebi može da priušti luksuz o kakvom obični smrtnici mogu samo da sanjaju. 

Sa Bijonse i Džej Zijom, najbogatijim parom u šou-biznizu, princ Hari i Megan Markl upoznali su se 2019. na premijeri animiranog filma "Kralj lavova". Ubrzo su postali prijatelji, a Megan je zinula od čuda kad su ih prvi put posetili u njihovom luksuznom domu na Bel Eru koji vredi fantastičnih 88 miliona dolara. Čak i glumac Tajler Peri, koji je pružio utočište "izbeglom" paru iz Velike Britanije nakon što su se preselili u Los Anđeles, ima više novca od Harija i Megan.

9 spavaćih soba i 16 kupatila

Da Hari i Megan nisu baš siromasi, bar ne po standardima običnih smrtnika, govore podaci o njihovom domu koji su nakon kupovine imanja procurili u američke medije. Kuća ima 1.900 kvadrata i građena je mediteranskom stilu. Ima 9 spavaćih soba, 16 kupatila, biblioteku, teretanu, 2 saune, lift, igraonicu za decu i kružni bioskop. 

U dvorištu su, naravno, bazen, teniski teren, dečje igralište sa kućicom za igru, čajdžinica, kao i veličanstveno uređeni eksterijer sa stepenastim ružičnjacima, maslinama starim stotinu godina i visokim italijanskim čempresima. Pored glavne vile u kojoj živi čuveni par postoji i gostinjska kuća sa 2 spavaće sobe i kupatilom. 

Iako se Montesito nalazi na samo 2 sata od Los Anđelesa, gotovo nemoguće je sresti paparace zbog čega slavne ličnosti i biraju taj deo čuvenog grada za svoj miran kutak i dom. 

Strah od knjige

Iako se spekuliše o cifri koju su britanski kraljević i Megan Markl dobili lično od njegovog oca i sadašnjeg kralja Čarlsa III nakon odlaska iz Britanije, Hari je rešio da dodatno zaradi objavljivanjem memoara koji bi uskoro trebalo da se pojave u knjižarama. 

Kako piše britanski Dejli mejl, kralj Čarls III na sve moguće načine pokušava da spreči objavljivanje ove knjige a spreman je čak i da plati avans koji je Hari dobio na konto pisanja te knjige. 

- Oni su sad u škripcu jer je Hari uzeo novac za knjigu, ali je svestan da ako njegovi memoari o užasima odrastanja u britanskoj kraljevskoj porodici ugledaju svetlost dana zauvek je sebi i svojoj porodici zatvorio vrata britanskog dvora. Kralj Čarls III je spreman da lično plati avans koji je isplaćen Hariju samo da se zaustavi objavljivanje knjige. Ja verujem da memoari princa Harija neće ugledati svetlost dana - tvrdi nezvanična biografkinja kraljevske porodice Tina Braun. 

Princ Hari je potpisao ugovor za 3 knjige o svom životu u kojima bi razotkrio sve mračne tajne britanskog dvora. Vrednost tog ugovora je oko 44,18 miliona dolara. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)