Zanimljivosti

KONAČNI UDARAC ZA KRALJICU! Princ Hari i Megan Markl imali tajni plan, sve im se izjalovilo ZBOG SMRTI MONARHINJE!

Britanski mediji otkrili su nove detalje o odmetnutom paru, vojvodi i vojvotkinji od Saseksa, čiji život, posebno nakon smrti kraljice Elizabete II, pomno prati čitav svet.

bySrećna republika

09.10.2022 14:02

KONAČNI UDARAC ZA KRALJICU! Princ Hari i Megan Markl imali tajni plan, sve im se izjalovilo ZBOG SMRTI MONARHINJE!
Tanjug/AP

Britanski portal San objavio je neverovatne tvrdnje o navodnom tajnom planu princa Harija i njegove supruge, Amerikanke Megan Markl, da iskoriste sve moguće adute da privole sada pokojnu kraljicu Elizabetu II da ih prihvati nazad u porodicu, što im se, navodi čuveni medij, izjalovilo jer je ona preminula 8. septembra ove godine. 

Prema rečima novinara Sana, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su planirali da "zadaju konačni udarac kraljici svojim šarmom", aludirajući na činjenicu da mladi par koji je naneo veliku štetu reputaciji moćne familije nije navodno imao problem da upotrebi sva sredstva kako bi stvari, barem prividno, vratili u normalu. 

- Par čije je sedište sada u Kaliforniji imao je za cilj da se iskupi ostatku kraljevske porodice kroz misiju isceljenja pukotina. Ta misija je trebalo da počne sledeće, 2023. godine - navodi San pozivajući se na neimenovani izvor iz Bakingemske palate

On je otkrio i da par nikada nije preboleo što nije uživao posebne počasti unutar porodice, pa je sad obelodanjeno i da su oni navodno po svaku cenu želeli da dobiju specijalni apartman unutar zamka Vindzor, ali im je kraljica dala Frogmor kolibu u Velikom parku Vindzor. U pitanju je dom koji su zadržali do danas, i koji su prepustili princezi Eugeniji i njenoj porodici nakon što su se preselili u SAD. Mediji sada spekulišu da oni to nikada nisu preboleli, te da su nakon eventualnog ulagivanja 2023. očekivali da ponovo pokrenu to pitanje. 

Koliba je bila velika stvar - istakla je svojevremeno kraljičina rođaka ledi Elizabet Enson, pa nastavila:

- Kraljičin ulaz u bašte je odmah pored njihove kolibe. To je u suštini njeno zadnje dvorište, gde je njena samoća i njena privatnost. Odustajala je od toga da bi poklonila Hariju i Megan Frogmor kolibu. Svi smo mislili da je to veoma veliko od nje. Nadam se da će njih dvoje to poštovati - istakla je Ensonova.

Njeno očekivanje se, čini se, nije obistinilo. 

Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II uslikana je poslednji put dva dana pre smrti u svom zamku Balmoral 

Kako je istakao Sanov izvor povodom potencijalnog pomirenja koje je par planirao za 2023. godinu, ono ne bi bilo moguće da su oni ikada rekli nešto ružno za kraljicu. Zbog toga se zaista od njih nikada nije mogla čuti nijedna ružna reč na račun Elizabete II. 

- To je takođe potpuno arogantno jer njih dvoje kao da pretpostavljaju da mogu da povrate poverenje Harijevog oca i brata. Ali to poverenje je zauvek nestalo. Harija i Megan oni više nikada neće gledati isto - istakao je kraljevski autor Robert Džobson.

Prema njegovim rečima, Hari mora da zapamti da sada ima posla sa šefom države, a ne samo sa svojim ocem.

- Ako ne poštuju kralja, ne poštuju samo čoveka, već i instituciju. Međutim, nejasno je šta bi uključivali njihovi planovi za pomirenje. Ali par je nedavno prekinuo veze sa agresivnom holivudskom PR kućom "Sunshine Sachs", što ukazuje na to da su jasno promenili pravac. Ofanziva bi usledila nakon objavljivanja Harijevih memoara za koje se govorilo da će da izađu sledećeg meseca. Oni su najvaljivani kao "bomba", a obećavali su da će ispričati tačnu i potpuno istinitu priču o prinčevom životu - podsetio je Džobson. 

Inače, očekuje se da će memoari pokrenuti još jedan niz napada i optužbi na kraljevsku porodicu. Međutim, San je u nedelju saopštio da princ Hari sada "očajnički pravi izmene u poslednjem trenutku" u svojim eksplozivnim memoarima vrednim 18 miliona dolara. Do promena navodno dolazi zbog smrti njegove bake. 

- Hari i Megan su knjigu i Netfliksov dokumentarac videli kao način da poslednji put napadnu kraljevsku porodicu pre nego što ponovo pokušaju da izgrade mostove. Drugi insajderi su primetili da bi svaki javni napad na kralja sada mogao biti fatalan po bilo kakav pokušaj pomirenja - istakao je Sanov izvor. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)