Zanimljivosti

MRAČNE TAJNE MEGAN MARKL ZAPREPASTILE BRITANCE! Ovo je otišlo predaleko, knjiga o kojoj bruji svet SVE OTKRILA!

U knjizi "Dvorjani: Skrivena moć koja se krije iza krune", Valentajna Loua, čiji su delovi procurili u javnost zahvaljujući britanskom magazinu Tajm, ne prestaju da šokiraju svetsku javnost.

bySrećna republika

26.09.2022 17:01

MRAČNE TAJNE MEGAN MARKL ZAPREPASTILE BRITANCE! Ovo je otišlo predaleko, knjiga o kojoj bruji svet SVE OTKRILA!
Tanjug/AP

Amerikanka Megan Markl koja se udala za princa Harija 2019. i za koju se od početka sumnjalo da možda nije pravi izbor za kraljevsku porodicu, bila je uverena da će sticanjem titula moćne familije Ujedinjenog Kraljevstva ona postati "britanska Bijonse", ali je ubrzo otkrila da mrzi stroga pravila života na dvoru, zbog čega je kasnije senzacionalno napustila dužnost vojvotkinje od Saseksa, tvrdi se u novoj knjizi "Dvorjani: Skrivena moć koja se krije iza krune", pisac Valentajna Loua.

Eksplozivne odlomke tog dela objavio je britanski "Tajm", navodeći kako se nekadašnja glumica nadala da će svi obletati oko nje, ali da se razočarala kada je shvatila da je to daleko od istine. 

U knjizi je, takođe, obelodanjeno da je pokojna kraljica Elizabeta II bila ta koja je prihvatila Megzit i da je to obelodanila ostalim članovima porodice na posebnom samitu u Sandringemu. 

Tanjug/AP

Pokojna kraljica Elizabeta II je presekla i prihvatila da Megan i Hari žele da napuste London   

Lou je otkrio da su se članovi kraljevske porodice sastali na takozvanom "Samitu u Sandringemu" pet dana nakon što su vojvoda i vojvotkinja objavili svoje planove za Megzit 8. januara 2020. Tokom početnih razmatranja, kraljica je želela da sva četiri kraljevska domaćinstva brzo rade zajedno kako bi se pronašlo rešenje za novonastalu situaciju i izbegao skandal širokih razmera.

U danima koji su usledili, sastanci su održani u Klarens Hausu, tada kući princa Čarlsa, a zatim su razgovori prešli u Bakingemsku palatu. Sajmon Kejs, privatni sekretar princa Vilijama, takođe je bio umešan, i njegova zadatak je bio da "posreduje između zaraćenih strana". Razgovori su uključivali razmatranja pet mogućih scenarija uključujući davanje vojvodi i vojvotkinji od Saseksa mesec dana svake godine za aktivnosti u sklopu porodice, ili preuzimanje samo malog broja angažmana. Kao deo tih opcija primenjivala bi se opšta pravila o nedonošenju odluka za finansijsku ili materijalnu dobit, bilo za sebe ili prijatelje. 

- Mislim da je Megan mislila da će biti Bijonse iz Velike Britanije. To što je deo kraljevske porodice dalo bi joj takvu popularnost kakvu ima američka pevačica. U međuvremenu je otkrila da postoji toliko pravila u porodici koja su joj bila smešna, ali zbog kojih nije mogla da radi sve ono što je volela kao privatna osoba - posvedočio je bivši insajder iz palate. 

Drugi izvor je potvrdio da je Meganino uključivanje u porodicu bila nemoguća misija za obe strane. 

- Vojvotkinja od samog početka nije mogla da se uklopi u model kraljevske porodice koja radi, a palata nije mogla da prihvati to ko je ona želela da bude - istakao je izvor.  

Inače, Lou je otkrio i da je princ Hari o svojoj ideji da sa ženom napusti London prvi saopštio ocu Čarlsu i to putem mejla.

- Tada je kraljeviću rečeno da je za to potreban odgovarajući porodični razgovor koji se ne može održati pre 29. januara 2020. To je mladi bračni par, koji se nadao da će brzo rešiti stvar nakon njihovog zahteva, veoma loše primio. Odgovor je podstakao princa da organizuje privatan sastanak sa kraljicom, ali je on otkazan, a Hariju je rečeno da više nije dostupna - napisao je Lou u svojoj novoj knjizi detalje drame koju je Hari preživljavao u danima pred odlazak u SAD. 

Tanjug/AP

Princ Hari, Megan Markl, princ Vilijam i britanski kralj Čarls III 

Osim toga, Lou tvrdi i da je Marklova pristala na bombastični intervju s američkom novinarkom Oprom Vinfri, u kom su ona i njen muž Hari žestoko napali kraljevsku porodicu, čak šest meseci pre odlaska iz Britanije.

- Tokom turneje po Australiji Megan nije bilo jasno zbog čega mora da se osmehuje i rukuje s ljudima. Gunđala je da ne može da veruje da je primorana da to čini, a da nije plaćena - istaknuto je u knjizi čija otkrića ne prestaju da zaprepađćuju Britance. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)