Zanimljivosti

FOTOGRAFISAO JE POZADINU SVOJE DEVOJKE, A ONDA JE UOČIO NEŠTO SABLASNO! Par doživeo pakao na letovanju! (FOTO)

Fotografija sa romantičnog vikenda mladog argentinskog para podigla je pravu buru, a evo šta se dogodilo.

09.05.2022 12:00

FOTOGRAFISAO JE POZADINU SVOJE DEVOJKE, A ONDA JE UOČIO NEŠTO SABLASNO! Par doživeo pakao na letovanju! (FOTO)
Printscreen/Twitter/agusTdacol7

Mladić i devojka iz Argentine užvali su na svom romantičnom vikendu u jednom luksuznom hotelu, ne sluteći da će im se mini odmor pretvoriti u pakao u trenutku kada su želeli da naprave fotografije za pamćenje.   

Ne veruje očima

Naime, mladić je na krovu hotela poželeo da ovekoveči pozadinu svoje lepe devojke koja se brčkala u džakuziju u oskudnom kupaćem kostimu. 

Slikao ju je njenim mobilnim telefonom s leđa i ona je fotografiju postavila na društvene mreže. Nije bilo potrebno mnogo da neko od njenih pratilaca primeti da se u daljini u pravcu u kom je devojka bila okrenuta licem nalazi, ni manje ni više, nego utvara. Zapravo, bizarna prilika iza staklenog krova nad bazenom izgledala je kao devojčica u beloj haljini, koja je zurila u par preko puta sebe.   

- Nisam mogao da verujem kad sam to video. Zamolili smo upravnika hotela da pregleda snimke nadzornih kamera i kaže nam šta smo videli. Međutim, oni su rekli da smo smo videli gošću hotela koja se sa porodicom nalazila na bazenu. Problem je što moja devojka i ja dobro znali da u tom trenutku na bazenu nije bilo nikoga – ispričao je Argentinac koji se na Tviteru predstavlja kao Taleras agusTdacol7.

Ostaje nejasno sve i da jeste bila gošća hotela, šta je ona radila u beloj haljini na bazenu umesto da bude u kupaćem kostimu. U izjavi upravnika hotela sporno je i to što se nigde ne vide njeni otac i majka, a teško da bi bilo koji roditelj dozvolio da mu dete bez nadzora šeta po bazenu.

Printscreen/Twitter/agusTdacol7

Sporna fotografija koja je podigla buru na društvneim mrežama

Utvara ili devojčica?

U međuvremenu, po društvenim mrežama proširila se priča o utvari s njegove slike.

I dok su jedni poverovali da je fotoaparatom uhvaćen duh, drugi su optužili mladića da je uz pomoć filtera promenio sliku i naknadno ubacio utvaru na sliku, iako se on pravdao da nije.

- Iskreno, nisam neko ko veruje u duhove, ali znam da nisam ništa dorađivao na toj fotki. Nemam razloga da lažem i nameštam utvare. Čak i kada bih hteo da se igram s filterima još ne znam kako se to radi - tvrdio je mladi Argentinac.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)