Pokrivanje ogledala

ZNATE LI ZAŠTO SE OGLEDALA PREKRIVAJU?! Razlog će vas jako iznenaditi!

Prelazak u sledeći život nakon smrti može biti veoma težak, nema potrebe otežavati ga duhu nepokrivanjem ogledala!

14.11.2021 17:06

ZNATE LI ZAŠTO SE OGLEDALA PREKRIVAJU?! Razlog će vas jako iznenaditi!
pexels.com

Ogledala su vrlo korisna stvar u našem svakodnevnom životu. Uglavnom barem jednom dnevno stanemo ispred ove sprave koja nam pokazuje naš odraz i sređujemo se pred njim za psao, izlazak ili prosto radi uživanja. Međutim, za ogledala su vezana i razna verovanja, te običaji koji mogu delovati jako čudno na prvi pogled.

Naime, prema verovanjima, ogledalo može biti i portal koji nas prevodi u neki paralelni univerzum ili budnoćnost, a to je posebno značajno za ljude koji su nedovno preminuli i napustili svoje telo. Naime, kada osoba umre, njegov duh ostaje još nedelju dana u našem fizičkom svetu. Za to vreme duh luta, obilazi porodicu i prijatelje i tako se oprašta od svog nekadašnjeg života, pripremajući se za prelazak u novi život.

Ukoliko se duh nađe ispred ogledala, može biti uvučen u njega i tako se zarobiti u svet ogledala iz kojeg neće umeti da izađe. Kako će nedelju dana nakon smrti svakako preći u naredni svet, ogledalo nikako neće uništiti budući život duha, ali će mu pokvariti preostalo vreme na zemlji. Jednostavno duh neće imati vremena da se oprosti i da prevaziđe traumu od smrti. Iz tog razloga, preporučuje se da se kada osoba premine u kući sva ogledala prekriju platnom, barem na nedelju dana, a poželjno je da ispod pokrivača ogledala ostanu i dve nedelje.

Komentari (0)