Zanimljivosti

PRINC HARI SPREMIO CUNAMI ZA KRALJA ČARLSA! Otkriveni detalji memoara mladog kraljevića od kojih DRHTI CELA KRALJEVSKA PORODICA!

Da sam ja na kraljevom mestu tražio bih gomilu kaputa pod koju bih mogao da se sakrijem, saopštio je povodom vesti o objavljivljivanju memora mladog kralejvića, stručnjak za moćnu britansku porodicu Endrju Morton.

bySrećna republika

21.09.2022 11:40

PRINC HARI SPREMIO CUNAMI ZA KRALJA ČARLSA! Otkriveni detalji memoara mladog kraljevića od kojih DRHTI CELA KRALJEVSKA PORODICA!
Tanjug/AP

Britanski princ Hari rešen je da zada još jedan snažan udarac svojoj porodici u Ujedinjenom Kraljevstvu, otkrivaju britanski mediji, tvrdeći da se već sada može naslutiti šta se nalazi u njegovim memoarima koje je planirao da svetu obelodani u oktobru, ali što je, kako se veruje, zbog smrti kraljice Elizabete II ipak odloženo za narednu godinu. 

Međutim, budući da i dalje postoji strah da će svetlost dana ipak ugledati njegova intimna ispovest pretočena u knjigu o tome kako se nosio s načinom života u Bakingemu i gubitkom majke, princeze Dajane, na dvoru vlada ekstremna nervoza, prenose izvori bliski moćnoj familiji. Na posebnom udaru je, spekuliše se, Harijev otac, novopostavljeni kralj Velike Britanije, Čarls III, o kom bi mladi kraljević mogao da iznese pojedinosti potpuno nepoznate britanskoj javnosti, pa samim tim i svetskoj javnosti. 

- Hari je jednom već uradio nešto slično kada je dao intervju Opri Vinfri, ali ipak! Sada stvari očigledno podiže na viši nivo - prenosi Cosmopolitan.com i podseća da je princu u sastavljaju memoara pomogao poznati pisac Džon Džozef Meringer, poznatiji kao J. R. Meringer.

Prema navodima tog medija, postoji sumnja da bi knjiga mogla da se pojavi na tržištu i pred sam kraj 2022, tačno na vreme za Dan zahvalnosti/Božić, kada bi jedan od najveći američkih izdavača "Random House" mogao da zaradi najviše novca.

- Međutim, pojedini izvori iz Bakingema su nedavno objavila da bi memoari mogli biti odloženi do 2023. jer su prepuni bombastičnih istina“ za koje je Hari ranije najverovatnije verovao da ih nikad neće objaviti. U svakom slučaju, knjiga je u potpunosti gotova - ističe Cosmopolitan.com. 

Tanjug/AP

Princ Hari na sahrani kraljice Elizabete II 

Takođe, kako je neimenovani izvor rekao za britanski San, "rukopis je završen i prošao je sve pravne procese".

- Sada je sve gotovo je i nije u Harijevim rukama. Datum objavljivanja je jednom pomeren, ali je na putu za kraj godine - podvukao je izvor i podsetio da je princ Hari od američkog izdavača unapred dobio čak 20 miliona dolara, kao i da je saopštio da će sav taj novac biti dat u dobrotvorne svrhe. 

Iako se ne očekuje da će Hari reći bilo šta negativno o kraljici, isto se ne može reći i za ostatak njegove porodice. Čini se da je princ Čarls posebno na udaru, a navodno, kako prenose oni koji su dobro upućeni u zbivanja u Bakingemu, mladi kraljević bi "mogao posebno da nanišani svoju maćehu", Čarlsovu suprugu Kamilu. 

Čarls je podelio svoju zabrinutost sa Vilijamom, kao i da želi da na neki način ode u zapisnik i da se založi za Kamilu ako se u knjizi ona napada. Ali koliko god da Vilijam voli svog oca, malo je verovatno da će želeti da se meša. Po svoj prilici, pokušaće da ostane neutralan - prenosi San reči svog izvora iz palate. 

Tanjug/AP

Princ Hari, Megan Markl, kralj Čarls III i Kamila na sahrani kraljice Elizabete II 

Tim povodom se oglasio i jedan izvor britanskog Mirora.

- Među članovima kraljevske porodice se raširio neviđeni strah zbog onoga što će Hari objaviti. Pravi cunami. Mnogi se nadaju da će on možda ispraviti nekoliko stvari, ali ne polažu mnogo nade - potvrdio je izvor. 

Takođe, britanski Telegraf je izvestio da Čarls III i princ Vilijam nisu videli "nijedan deo rukopisa", niti im je rečeno kada će knjiga biti objavljena.

- Očigledno, Čarls je naglasio da on i njegov tim žele kopiju knjige unapred, ali je ionako malo verovatno da će biti na njegovoj listi za čitanje - navodi Telegraf i zaključe da su Britanci verovatno pogrešno mislili kako su sve znali o svom kraljeviću.

- Tamo ima mnogo novih priča o prošlosti o kojoj Hari ranije nije pričao, kao i o svom detinjstvu... Postoji neki sadržaj koji bi trebalo da unervozi njegovu porodicu - istako je kraljevski stručnjak i pisac Endrju Morton za Ju es vikli. 

I on je potvrdio da bi Čarls posebno trebalo da bude nervozan.

- Da sam na mestu kralja Čarlsa, tražio bih gomilu kaputa ispod kojih bih se sakrio - rekao je Morton i naglasio da veruje kako će svetska javnost još jednom videti Čarlsa u vatrenoj liniji.

Podsetimo, kraljica Elizabeta II sahranjena je u ponedeljak, a sudeći po dešavanjima na toj ceremoniji, razdor između novopostavljenog kralja Čarlsa i njegovog mlađeg sina i snaje Megan Markl nije prevaziđen. Juče su se pojavile tvrdnje da je Marklova navodno pisala kralju tražeći sa njim sastanak jedan na jedan, ali nema potvrde da li je on na bilo koji način odgovorio. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)