Zanimljivosti

SVE JE BIO DEO BOLESNOG PLANA MEGAN MARKL?! Otkrivena šokantna istina o MEGZITU, javnost je potpuno obmanjena!

Prošlo je samo nekoliko dana od sahrane kraljice Elizabete II, a već su isplivale šokantne tajne porodice, pri čemu se u centru svih priča nalazi supruga mladog princa Harija, Amerikanka Megan Markl.

25.09.2022 15:05

SVE JE BIO DEO  BOLESNOG PLANA MEGAN MARKL?! Otkrivena šokantna istina o MEGZITU, javnost je potpuno obmanjena!
Foto: Tanjug/AP

Dok je ceo svet izveštavao o sahrani kraljice Elizabete II, nije moglo a da se ne primeti koliko su princ Hari i njegova supruga Megan Markl odbačeni od strane cele kraljevske porodice. Svi su komentarisali kako se Megan u jednom trenu našla sama u povorci bez ičije podrške.

Ipak, sada kada je kraljčina sahrana završena, isplivali su novi detalji o porodičnim odnosima u jednoj od najmoćnijih familija na svetu. Naime, Megan Markl uopšte nije naivna i odbačena kao što se isprva činilo ako je verovati novinarki Tajmsa koja je otkrila kako je celokupnu situaciju u vezi sa "Megzitom" inscenirala upravo supruga princa Harija.

U novoj knjizi "Skrivena moć iza krune", koja je objavljena o kraljevskoj porodici, izneti su šokantni detalji. Naime, posluga iz palate verovala je da je vojvotkinja od Saseksa namerno osmislila svoj odlazak iz kraljevske porodice, pri čemu je sve vreme ostavljala dokaze koji bi navodili na potpuno pogrešan trag. U knjizi se navodi da su oni koji su u vreme kada je Megan bila na dvoru osnovali grupu pod nazivom: "Klub onih koji su preživeli Saseksove".

Nakon što su Megan i Hari napustili kraljevsku porodicu, oni su rešili da progovore i Megan su nazvali "narcisiodnim sociopatom". Međutim, to nije sve što su oni otkrili.

Tanjug/ap

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl

Knjiga koja je uzdrmala Britaniju opisuje sve lošije odnose Saseksovih sa osobljem. Kako se navodi, Meganin odlazak iz kraljevske porodice bio je unapred osmišljen i isplaniran do detalja. Jedina briga bila joj je kako da zaradi novac. Opisano je i da je isplanirala da sve deluje kako su je insitutcije i dvor izneverili, a obraćala se službama i institucijama za koje je znala da nije u njihovoj nadležnosti da joj pomognu. Na taj način je samo pokušavala da ostavi tragove o svom navodnom paklu koji preživljava na dvoru. 

- Svi su znali da će je u službi za ljudske resurse odbiti za pomoć i da će se većati o njenoj sreći. Njega greška je što je mislila da će biti srećnija kada napusti dvor. Želela je da bude odbijena jer je od prvog dana bila opsednuta time da se u javnosti tako govorio o njoj - istakao je Lui, bivši član osoblja vojvotkinje od Saseksa, naglasivši kako i on i njegove kolege veruju da su i najočajnije Meganine molbe bile samo deo strategije za odlazak.

Inače, glavni članovi kluba su bivša sekretarica Megan i Harija, Samanta Koen, koju je kraljica lično odabrala, kao i Sara Latam, zadužena za komunikaciju s javnošću. 

Ap photo

Megan je spremala plan za bekstvo iz palate, tvrde izvori iz palate

Prema šokantnim podacima iz knjige, neki od članova Meganinog osoblja, sumnjali su da je ona zapravo samo želela da zaradi novac, a jedini način za to je bio da ostavi život na dvoru i vrati se u Ameriku. Najveći problem je što su ljudi u palati bili veoma ljubazni i dobronamerni, te nisu znali šta da rade u okolnostima kada neko povlači loše poteze. Kako se tvrdi, prvo ih je pregazila Megan, a onda i princ Hari za koga se verovalo da neće okrenuti leđa svojoj porodici. 

Samanta Koen koja je 17 godina radila za kraljevsku porodicu predosećala je takav scenario, te je tražila od saradnika dokaze o tome da je dvor brinuo o Megan i Hariju i da su sve vreme bili u milosti kraljice. 

Autorka knjige se poziva na izvore sa dvora koji tvrde da je Koenova trpela mobing i da šta god da je uradila, to se nije smatralo dovoljno dobrim. 

Megan i njeni advokati su prošle godine u javnosti negirali tvrdnje da je ona mobingovala Samantu, istakavši da je uvek bila veoma ljubazna i brižna prema njoj.  Čak je i specijalna kraljevska služba bila uključena u istraživanje tih tvrdnji, ali je kasnije odbila da izda saopštenje o rezultatima istrage. 

YouTube/printscreen

Megan i Hari su u Americi izgradili potpuno nov život 

Prema knjizi, tenzije su se pojačale sa pogoršanjem odnosa Megan i Harija s kraljičinim ličnim savetnikom, Aldertonom Jangom. Kraljevski biograf Robert Lejsi tvrdi da se vojvodkinja od Saseksa krajnje nekorektno ponašala prema njemu. 

- Megan je počela da doživljava Janga kao birokratsku, nefleksibilnu figuru koja je pravila izveštaje o problemima na dvoru. Osećanja su bila obostrana, ni Jang nije voleo Megan. Hari je bio jednako grub i neprijatan prema bivšim službenicima dvora, slao im je neprijatne i gotovo preteće mejlove - tvrdi biograf.

A evo kako je plan za Megzit navodno unapred osmišljen. 

- Kada su Hari i Megan otišli u Kanadu na šestonedeljni put, ona čak svojoj dadilji nije ni rekla gde idu. Megan se samo poverila jednom članu osoblja da se neće vratiti na dvor, dok su drugi to saznali tek u januaru 2020. godine. Bilo im je teško da prihvate da su ostavljeni, neki su čak bili i u suzama - piše u knjizi.

Izneti su detalji i o tome da Megan tokom zvaničnih turneja kraljevske porodice nije shvatala zbog čega treba da se rukuje sa ljudima, da im se obrati ili na bilo koji način ukaže čast. Osoblje ju je navodno čulo kako kaže: " Ne mogu da verujem da nisam plaćena za ovo". 

Tanjug/AP

"Megzit" je uzdrmao kraljevsku porodicu

Dejvid Mening, jedan od kraljevskih pomoćnika kom je par dao otkaz, tvrdio je da će oni koji ostanu na dvoru imati posla sa veoma teškom damom. Isto tako je i direktor kraljevske službe za javnost, Džejson Knauf, upozorio privatnog sekretara princa Vilijama o problematičnom ponašanju Megan Markl. 

- Veoma sam zabrinut za to što vojvodkinja maltretira svoje osoblje, čini se da uvek želi da ima nekoga na vidiku - samo su neki od delova Knaufovih pisma.

Kada j Megan predočeno da se mora sa više pažnje da se ophodi prema zaposlenima, ona je navodno rekla da nije njena uloga da nekoga mazi i tetoše. 

Osim svih tih optužbi, otkriveno je i da su Hari i Megan navodno pokušali da prekrše pravila kako bi dobili mogućnost da Megan dobije na korišćenje dijamantsku kraljevsku tijaru za probu svog venčanja. Osoblje palate ih je odbilo naglasivši da se mora poštovati protokol. Hari je navodno želeo da se dokopa krune i utiče na to da on nasledi tron. Smatrao je da moža da izvrši uticaj dok mali Džordž ne napuni 18 godna. 

Tanjug/AP

Hari je odlaskom u Ameriku naneo veliku bol i svojoj babi, pokojnoj kraljici Elizabeti II 

Drugi izvor porodice tvrdi da je Megan na početku veze sa Harijem insistirala da on javno objavi da su zajedno, pretivši mu da će ga u suprotnom ostaviti. 

Bilo je tu i drugih problema, poput onih da su Megan i Hari sami ugovarali intervjue s medijima, što je protivno protokolu.

- Niko nije mogao da ih kontroliše ni šta će reći, ni šta će uraditi da ne bi narušili ugled porodice - stoji u knjizi.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)