Zanimljivosti

SLAVNI GLUMAC U ZAMRZIVAČU: Fanovi u neverici, a dame oduševljene što je skoro go! (VIDEO + FOTO)

Poznati glumac ušao u ledomat kako bi se rashladio, mreže izgorele, pola miliona lajkova za dan, svaka žena bi da bude parče leda pored najslavnijeg Akvamena!

11.08.2022 09:00

SLAVNI GLUMAC U ZAMRZIVAČU: Fanovi u neverici, a dame oduševljene što je skoro go! (VIDEO + FOTO)
Prntscrn/YouTube/Eli D

Po mišljenju mnogih dama, jedan od najlepših glumaca današnjice upravo je Džejson Momoa (42). On je stekao širu popularnost ulogom Droga u hit seriji “Igra prestola”, posle čega je dobio i glavnu ulogu i zaigrao novog Marvelovog junaka, “Akvamena”.

Momoa i njegova izabranica, 12 godina starija glumica Lisa Bonet iznenadili su javost kada su početkom godine odučili da stave tačku na svoj brak dug 4 godine i vezu koja je trajala čak 16 godina. Par ima i dvoje dece, ćerku Lolu (14) i sina Nakou-Volfa (13), a Džejson je postao očuh Lisinoj ćerki, glumici Zoe Kravic, koju je dobila s muzičkom zvezdom Lenijem Kravicom.

Glumac je tokom udarnog talasa tropskih vrućina spas našao u ledomatu kod prijatelja. Ne znamo kakvu je sve obuku morao da prođe kao Drogo ili Akvamen, ali izgleda da mu je boravak u otopljenom ledu itekako prijao.

Obožavataljke su reagovale kao začarane, svaka druga poruka je bila u vidu sadržaja da bi volele da budu komad leda. Momoa ima više od 17 miliona pratilaca od koga su većinom žene, a objava je dobila neverovatnih pola miliona sviđanja za svega dan i na više hiljada komentara.

- Nikada nisam poželela da budem u ledomatu do danas! -

- O moj bože!!! Potrebna mi je kafa i osveženje -

- Nikada od života ne bih tražila više, sem da budem parče leda u tom ledomatu sada -

- I ja nikada ranije nisam poželela da budem parče leda, do sad! -

- Najlepši glumac na svetu! -

- Dragi bože, i ja imam ledomat i bila bih počastvovana da te ugostim u njemu - pisale su pomahnitale obožavateljke.

- Ovako mora da raj izgleda, a Momoa je sam bog! -

Džejson je rodom sa Havaja, a javnost je i pre nekoliko dana iznenadio kada se tokom leta upravo za havajska ostrva obukao kao stjuart i putnicima delio vodu. Kabinsko osoblje mu je, na njegov zahtev, dalo kolica sa osveženjem, a glumac je dodatno zadenuo cvet za uho i pojavio se pred iznenađenim putnicima na letu za Honolulu.

Na Instagram profilu Momoa je objavio video iz aviona, a nije bilo potrebno mnogo vremena da snimak postane apsolutni hit.

- Dobar dan, ja sam Džejson Momoa, želite li izvorsku vodu iz višekratne, aluminijske flašice? - pitao je glumac putnike pre nego što bi im dao flašicu sa vodom.

Ideja ovakvog postupka je bila da osvesti turiste koji dolaze na Havaje o tome kako je ta destinacija dom brojnim životinjskim i biljnim vrstama i da treba dobro da razmisle da li će sa sobom poneti jednokratne plastične boce ili aluminijumske flašice koje mogu da dopunjuju vodom i tako očuvaju prirodu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)