Zanimljivosti

SANJA MARINKOVIĆ IZNENADILA SVE JEDNIM DETALJEM NA LICU: Nije se libila da ga prikaže usred emisije! (FOTO+VIDEO)

Voditeljka je nedavno proslavila 50. rođendan, a usledile su izgleda još neke promene.

09.04.2024 10:10

SANJA MARINKOVIĆ IZNENADILA SVE JEDNIM DETALJEM NA LICU: Nije se libila da ga prikaže usred emisije! (FOTO+VIDEO)
ATA images

Voditeljka Sanja Marinković, poznato TV lice koje već više od dve decenije vodi i uređuje emisiju "Magazin in", nedavno je proslavila 50. rođendan. Tom prilikom izjavila je da je sreća najvažnija stvar u životu. Ona je istakla da je naučila da je važno “izgovarati želje svog srca naglas”, te da se zbog toga oseća zadovoljnije i radosnije nego ranije.

Priznala je da neretko njen privatni život trpi zbog poslovnih obaveza, pa je tek nedavno podelila sa pratiocima fotografije sa rođendanske proslave. 

- Ponašanje je uvek bitnije od znanja, položaja i zvanja. Moje proleće 2024. godine nezaboravnim su učinili i dragi ljudi koji su uvek svoji, drugačiji i liče samo na sebe. Moj privatni rijaliti život na društvenim mrežama “trpi” zbog brojnih poslovnih objava, zato ovaj karusel fotografija tek sada posvećujem proslavi svog rođendana - objasnila je voditeljka.

 

Ipak, ono što je u poslednje vreme privuklo veliku pažnju jeste jedan detalj na Sanji. Ona decenijama izgleda identično, a nedavno je otkrila da je to produkt redovnog vežbanja i rada na svom telu. Primetno je da je Marinkovićeva početkom šeste decenije počela da nosi dioptrijske naočare. Pohvalila se ovim dodatkom koji je ponela uz crni okvir i ultrakratku crnu haljinu, dok je kasnije ipak zamenila dioptrijske naočare sunčanim.

- Moj posao je meni generator pozitivne energije! Zahvalna na svemu, pa i kada se “igramo” sa ovim rils objavama u slavu dobrog raspoloženja - napisala je Sanja.

 

Voditeljka je u poslednjoj emisiji rešila da se više ne skriva iza sočiva, pa je otvoreno prilikom čitanja najave za emisiju stavila crn dioptrijski okvir. Mnogi su se složili da su naočare samo dale crtu ozbiljnosti zgodnoj Sanji, mada su se pojedini požalili da se u emisjiji već duže vreme “vrte” iste teme.

- Sve jedno isto vrti u krug. Emisija joj je postala dosadna.

- Perfekcionista, traži puno od vas, ali je jednostavna i duša od žene.

- Sada sigurno misli da je naočare čine pametnom.

- Iz tebe kipi iskrenost, energija i elegancija. Samo nastavi biti to što jesi i nikad ne gasi svoj sjaj, samo zato što nekom udara u oči.

- Sanja, opasna si po muški rod. Prelepa si i prezgodna.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)