Zanimljivosti

MIA, MAJKA 2 DECE, DOMINIRA U 5 DECENIJI: Grudi kipe iz kupaćeg, a fanovi gledaju u - stopala (FOTO)

Pevačica je rešila da se posveti sebi.

06.08.2024 19:06

MIA, MAJKA 2 DECE, DOMINIRA U 5 DECENIJI: Grudi kipe iz kupaćeg, a fanovi gledaju u - stopala (FOTO)
instagram-miaborisavljevic

Pevačica Mia Borisavljević (40) već godinama važi za jednu od najzgodnijih dama na domaćoj estradi. Iako je rodila dvoje dece - ćerkice Emu i Teu u braku sa kolegom Bojanom Grujićem i zagazila je u petu deceniju života i dalje izgleda kao boginja.

Sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama Mia je odlučila da malo predahne pored bazena. Krajolik koji se vidi iza nje je planinski, pa se verovatno opušta na nekoj srpskoj planini iako nije precizirala gde je. 

Kipe grudi iz kupaćeg

Pevačica je objavila fotografije kako uživa na letnjem suncu pored bazena. Opružila je na suncu svoje prezgodno telo u jednodelnom kupaćem kostimu koji je toliko isečen da joj grudi kipe iz izazovnog kostima.

 

 

Svoje duge noge je postavila u izazovnu pozu, 

- I dok još uvek traje leto, da čujem ko je bio na odmoru, ko će tek ići, a ko neće uopšte…pošto ću ja verovatno da pripadnem trećoj grupi kako stvari stoje?! - napisala je ona u postu.  

Usledili su brojni komentari među kojima se posebno izdvojilo bizarno zapažanje jednog njenog obožavaoca.

- Prelepa stopala slikaj ih česce i bliže - napisao je ovaj fan koji je od svega samo gledao u njena stopala.

I drugi su imali pregršt komplimenata za njen izgled.

- Avion!

- Uživaj Mia

- Goriš! - bili su samo neki od komentara.

Mia već godinama redovno trenira čemu duguje izvajano telo u 5 decaniji. Kako je u jednom od brojnih postova na mrežama objasnila pored treninga vrlo vodi računa i šta jede. Trudi se da se drži načela zdrave ishrane, pa su na njenom jelovniku redovno samo zdrave namirnice kao što su ovsene pahuljice koje priprema sa biljnim mlekom, bademi, banane, borvnice...

 

 

- Doručak je najbitiniji obrok tokom dana. Potreban je da podigne energiju tokom dana, a ako ogladnim opojedem bananu ili šaku badema. za ručak najčešće trknem do svog omiljenog restorana ili naručim hranu, dok za večeru jedem laganu salatu. Važno je ne preskakati obroke - otrkrila je prezgodna pevačica kako održava svoju savršenu liniju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)