Lifestyle

MEDICINSKE SESTRE U ŠOKU ŠTA RADI TEK ROĐENA BEBA U INKUBATORU: Popeo se na prste i... (VIDEO)

Svi se pitaju kako je ovo moguće.

01.08.2024 09:40

MEDICINSKE SESTRE U ŠOKU ŠTA RADI TEK ROĐENA BEBA U INKUBATORU: Popeo se na prste i... (VIDEO)
instagram/baby__angels_

Dolazak bebe je poseban trenutak za svaku majku i roditelje generalno. Snimci nastaju odmah u porodilištu i šire se društvenim mrežama dok svi čestitaju i uživaju u slikama predivnih beba. Tako je jedan video postao  viralan na društvenim mrežama. Novorođenče koje se nalazi u inkubatoru počelo je da se diže na prste i puzi. Medicinske sestre čiji se glas čuo uporno su se pitale “Kuda ti ideš?”

Video je postao viralan na društvenoj mreži Instagram i mnogi su se oduševili snagom tek rođene bebe, uz komentare da ovako nešto nikada pre nisu videli. Nakon videa koji je javno okačen na jednoj stranici ispod nje su se samo nizali komentari.

- Ovom detetu nešto smeta čim se ovako podiže!

- Spreman da pobegne.

- Predivna beba.

- Jao, kako je slatka.

- Tako je mala beba, da li je ovo stvarno moguće? - bili su neki od komentara ispod videa koji je objavljen.

Iako je objavljen pre samo nekoliko dana snimak je postao izuzetno popularan.

Zapravo, trzajući pokreti što u jednom momentu radi i ova beba su normalna pojava piše “Halo beba”. One nemaju zreo nervni sistem što dovodi do oslobađanja energije i podrhtavanja šaha, stopala i brade. To se javlja i u budnom, ali i u stanju sna. Inače, tek rođene bebe imaju iste pokrete tela kada su budni i kada spavaju. Kako su roditelji prepuni briga nakon što beba stigne kući, strah je normalna reakcija. 
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)