Roditeljstvo

MARIJI MANDIĆ JE PROŠLE GODINE UMRLA BEBA TIK PRED POROĐAJ: Sada ponovo slavi život, porodila se, ona i dete su dobro!

Iako je preživela tragediju, nikada nije odustala od želje da postane majka.

27.07.2024 22:00

MARIJI MANDIĆ JE PROŠLE GODINE UMRLA BEBA TIK PRED POROĐAJ: Sada ponovo slavi život, porodila se, ona i dete su dobro!
instagram-marijamandic58

Poznata influenserka Marija Mandić porodila se, a obradovala je pratioce vestima o rođenju bebe, deleći fotografiju iz porodilišta na svom Instagram profilu. Ova vest je posebno emotivna s obzirom na to da je ona prošle godine doživela izuzetno težak period kada je izgubila bebu u devetom mesecu trudnoće.

Iako je prošla kroz bolnu prošlost, sada uživa u ulozi majke, što predstavlja novi početak nakon teškog perioda. Njena iskustva mogu biti inspiracija i podstrek drugim ženama koje su prošle kroz slične teškoće.

 

 

Marija je u videu objavljenom na TikToku podelila svoje iskustvo i bolnu priču o gubitku bebe, istakavši da je beba umrla u njenom stomaku, a razlog tog tragičnog događaja nije bio jasan ni njoj ni lekarima. 

- U katastrofalnom sam stanju, teško je pa je teško. Hoću da kažem trudnicama da se ne plaše, da ne slušaju tuđe priče. Ja sam imala zakazano CTG 13. a 15. mi je bio termin porođaja. 12. sam bila u selu, sve je bilo dobro, beba se mnogo pomerala i tu noć je bilo sve okej. Ujutru sam došla na CTG, a beba se taj dan nije pomerala, nisu mogli da je nađu. Dali su mi slatko, misleći da se beba sakrila, ali se tada ništa nije desilo - ispričala je Marija tada. 

 

 

Celu tadašnja trudnoća je bila do tad u redu, čak i sa plodovom vodom. 

- Pretpostavili su da je bila pupčana vrpca, jer nema šta drugo. To je bilo oko 12 popodne, u pola 1 sam dobila prvu tabletu za otvaranje. Posle sam dobila i drugu, posle nekog vremena su mi krenuli bolovi, međutim oko 11,12 krenuli su jači bolovi. Koliko god da mi je teško, još teže mi je da dobijam pitanja "Šta se desilo sa bebom, jesi li se porodila" itd. Uglavnom ukoliko niste shvatili, beba je već umrla u meni, nije bila živa - dodala je.

Tada su joj mnoge žene pružile punu podršku i bile uz nju kada joj je najviše trebalo. Ipak ono što je sve zanimalo jeste, da li će se Marija uskoro odlučiti za drugu bebu. Upravo tako je i bilo, a danas Marija slavi rođenje svog prvog deteta. Prema fotografijama koje je podelila porođaj je ovaj put prošao sasvim u redu.

instagram-marijamandic58

Marija Mandić i beba

BONUS VIDEO:

Komentari (0)