Roditeljstvo

OVO JE DEFINICIJA LJUBAVI: Beba i pas rade ovo dok gledaju film, rastopili srca - ništa slađe nismo videli (VIDEO)

Roditelji su ovekovečili okom kamere scenu koja dira u srce.

24.07.2024 09:59

OVO JE DEFINICIJA LJUBAVI: Beba i pas rade ovo dok gledaju film, rastopili srca - ništa slađe nismo videli (VIDEO)
Printscreen/TikTok/katcandootoo

Spašeni pas Vinston koji je došao u jednu porodicu, na pravi način pokazujje zahvalnost i to pazeći na njihovu bebu sve vreme dok gledaju film, što je oduševilo korisnike društvenih mreža.

Život za većinu je gotovo nezamisliv bez ljubimaca pored sebe, za koje mogu da potvrde kako su nešto najlepše što im se dogodilo i da je njihov život bez njih bio zapravo dosadan i ne tako ispunjen. Da oni ulepšavaju život ne samo odraslima već posebno i deci više puta smo bili svedoci, gledajući neverovatne snimke po društvenim mrežama.

Na njima su često bili viralni razni snimci koji pokazuju ljubav među psima i deci, kao i način na koji oni brinu o njima čak i kada ih drugi ne vide. Jedan od najnovijih snimaka oduševio je ljude a prikazuje psa koji sedi na krevetu pored bebe i zajedno gledaju film. Njih dvoje se neprestano drže za ruke, a čak i onda kada beba u jednom trenutku sklanja svoju ručicu pas joj je vraća nazad i opet je drži.

@katcandootoo

🥲Dog & Baby Touching Paw & Hands During Movie🥰 "Winston is a 3-year-old male rescue dog. He has bonded with our 8-month-old daughter & every morning they hang out together."😍

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Posebna veza između njih je dirnula roditelje koji su morali da ovekoveče ovaj trenutak i koji su u opisu otkrili kako pas Vinston ima tek tri godine i da su ga spasili sa ulice. Ovo je, kako su otkrili, uobičajena scena na koju su navikli svakog jutra da on drži svojom šapom ruku njihove osmomesečne bebe.

Snimak je postao viralan i nikoga nije ostavio ravnodušnim.

- Psi su anđeli na zemlji.

- Taj pas je toliko sladak, samo želi da pokaže svoju ljubav. Divna životinja! Beba zauvek ima prijatelja.

- Ovo mi je rastopilo srce.

- Oni žele da budu povezani.

- Veza koja nikada neće biti raskinuta, to je zauvek - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da pas voli ovu bebu i da je to očigledno po njegovom ponašanju. Korisnici mreže su potvrdili da je ovo jedna od najslađih stvari koju su ikada videli i da bi vlasnici ovog psa trebalo da budu srećni što su blagoslovljeni ovom životinjom koja je njihovoj bebi poput dadilje.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)