Roditeljstvo

MAMA KOJA IMA 22 DECE REŠILA JE MUKU SVIM RODITELJIMA: Po vrućini može biti teško da zabavite klince, ali evo rešenja!

Influenserka otkriva na svom Youtube kanalu kako uživati sa decom kada je toplo.

19.07.2024 16:19

MAMA KOJA IMA 22 DECE REŠILA JE MUKU SVIM RODITELJIMA: Po vrućini može biti teško da zabavite klince, ali evo rešenja!
Printscreen/Youtube/The Radford Family

Najveća britanska porodica Radford koja ima 22 dece, svakodnevno sa javnošću deli svoj dinamičan i užurban život. Sju koja je nedavno napunila 49 godina, podelila je sa pratiocima na porodičnom YouTube kanalu porodični izlet u Happy Mount Park. U videu je izrazila nadu da svi uživaju u prelepom vremenu i najavila planove za taj dan.

- Danas je tako divan dan. Mislim da ću odvesti decu u Happy Mount Park jer je danas pretoplo. Samo ću nešto da jedem, uzmem kostim za Hajdi i nadam se da je park otvoren za njih da uđu tamo. Poneću nešto za jelo - kaže ova mama u videu.

Iako je influenserka sve lepo organizovala i očekivala divan dan proveden sa decom, porodica je bila razočarana kada je došavši tamo, shvatila da je zatvoreno i da ne mogu ući.

Mama se snašla

Kao i svaka majka koja mora da improvizuje situaciju kada prilika zahteva tako i Sju se vrlo brzo snašla, pronašavši za decu super aktivnost a to je bila vožnja na zip-lajnu.

Osim toga ona je pripremila piknik ponevši kobasice i voće kako bi se u svakom slučaju pripremila za divnu avanturu sa decom. Pošto su uživali u svom pikniku, porodica se vratila i nastavila svoju zabavu u svom dvorištu njihove vile. Tamo su uživali uz picu, a društvo su im pravili njihovi ljubimci - psi.

Sju i Noel sa svojom decom su najveća britanska porodica i oni na Youtube imaju svoj kanal putem kojeg objavljuju svoje aktivnosti i razne trenutke iz života.

Porodica često voli da otputuje svojim kamperom na neke destinacije i pobegne iz luksuuzne vile na četiri sprata i sa 10 spavaćih soba i luksuznim bazenom. 

U najvećoj britanskoj porodici uskoro venčanje

Ova mama velike porodice je nedavno otkrila da će se njihova najstarija ćerka Mili uskoro udati nakon što ju je dečko zaprosio u Diznilendu na Floridi. Takođe je najavila da će nova sezona njihove rijaliti serije "22 dece i brojimo" (22 Kids and Counting) pratiti Noelovu priču o usvajanju, veridbu Mili i otkrivanje pola bebe kod ćerke Kejti.

Porodica ima sopstveni biznis i pekaru od koje živi, a takođe imaju prihode od angažmana pojedinih brendova. Starija deca koja rade, plaćaju roditeljima mali iznos za kiriju, štedeći istovremeno kako bi kupili sopstvenu.

Porodica od rijalitija zarađuje oko 6.000 evra po epizodi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)