Roditeljstvo

BLIZNAKINJE SU SE PORODILE ISTI DAN: Zajedno su ih dojile, a onda je nekoliko godina kasnije stiglo još jedno ISKUŠENJE

Rene i Nikol su nerazdvojne od rođenja.

11.07.2024 15:30

BLIZNAKINJE SU SE PORODILE ISTI DAN: Zajedno su ih dojile, a onda je nekoliko godina kasnije stiglo još jedno ISKUŠENJE
Printscreen/Facebook

Bliznakinje Rene i Nikol iz Kvinslenda, dele neobično snažnu vezu koja ih je dovela do toga da zajedno prođu kroz gotovo sve životne faze. Iako su na prvi pogled fizički vrlo slične, njihove ličnosti su ipak različite što ih čini posebnim.

Na rođenju Rene je imala povređenu ruku, zbog čega su roditelji mogli da ih razlikuju u prvim danima života. Međutim, kako su rasle, postajale su sve sličnije, gotovo kao "dve kapi vode". Pored toga što su se oblačile isto, one su se dopunjavale u svemu, jedna drugoj su završavale rečenice, a umele su i da zbune nastavnike na časovima.

Sinhronizovane i u trudnoći

Tokom odrastanja obe su se bavile sportom i pronašle poslove u fitnes industriji, a zanimljivo je da su se nakon udaje obe uselile u kuće koje su bile na razdaljini od samo 15 minuta jedna od druge, a njihovi partneri su se odlično slagali.

- Bile smo kao dva zrna graška u mahuni, nosile smo istu odeću. Nikol je bila moja druga polovina. Naši prijatelji nisu mogli da nas razlikuju. Često bismo prevarile i nastavnike, a jedina razlika je što je Nikol bila mnogo organizovanija od mene - naglašava Rene.

Kada je Nikol zatrudnela 2020. godine, posle samo nekoliko dana je i Rene saznala da čeka bebu. 

@abcnewsaus "We've got technically two sets of twins now, because we've got identical twins and then twin cousins." Original reporting by Bree Dwyer and Jessica Ross via ABC Sunshine Coast. #Twins #Baby #Mother #ABCNews #Parenting ♬ original sound - ABC News Australia

Kada su sestre dobile bebe još više su se povezale, a njihova bliskost je išla do te mere da su jedna drugoj dojile bebu, što mališanima nije smetalo. 

- Ako je moja sestra zauzeta jednostavno uzmem i podojim njenu bebu. Za decu dojka je bila dojka. Budući da smo bile bliske nismo razmišljale o tome da nahranimo jedna drugoj bebu - dodaje ona.

Kako su po drugi put ostale u drugom stanju ponovo se ponovilo isto. Nikol je trebalo da se porodi 24. januara, samo deset dana pre sestre, piše britanski The Sun. 

Porodile su se istog dana


Nakon proslave 33. rođendana, Nikol je počela da se porađa, dok je Rene pretpostavljala da joj je porođaj daleko. Međutim, nakon neočekivanog pucanja vodenjaka i kod Rene je ubrzo krenuo porođaj. I dok su se sestre porađale istog dana, njihove bebe su rođene gotovo istovremeno.

Iako su sada srećne sa svojim divnim bebama, bliznakinje ne isključuju mogućnost da ponovo zajedno prođu kroz trudnoću. Sa porodičnom istorijom i blizanačkom trudnoćom u porodičnom stablu, sledeći put bi čak mogle roditi blizance. Ali za sada, srećne su sa svojom porodicom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)