Lifestyle

OGRNULI NOVOROĐENČE JEZIVOM ŽIVOTINJOM - NAJEŽIĆETE SE I NALJUTITI: Kome bi ovo palo napamet - šok i neverica (VIDEO)

Svi se pitaju samo jedno.

27.07.2024 07:30

OGRNULI NOVOROĐENČE JEZIVOM ŽIVOTINJOM - NAJEŽIĆETE SE I NALJUTITI: Kome bi ovo palo napamet - šok i neverica (VIDEO)
instagram/printscreen/nagham.ejmail

Postala su popularna slikanja novorođenčeta u slatkim pozama, u korpi i sa nekim detaljem poput mašna na glavi. Preslatke bebe u toku fotografisanja ne mogu da ostanu budne te ih slikanje ubrzo izmori i zaspe. Često i roditelji se fotografišu sa bebama, jer je to uspomena za ceo život. Sledeće fotografisanje nije nalik nijednom koje ste do sada videli, jer su roditelji dozvolili stvar koja se graniči sa zdravim razumom.

Preslatka beba sa rajfom na glavi umotana je u braon materijal i spremna za fotografisanje. U jednom momentu, fotograf donosi zmiju i obmotava je oko bebe koja spava. Fotograf Nagham Muhamed Ejmail od ovog momenta pravi uspomenu i slika bebu obmotanu zmijom. Takođe je ovaj momenat podelio na svojim društvenim mrežama. I pored svih drugih slatkih videa i fotografija koje je napravila, ovaj je jedini privukao ogromnu pažnju javnosti i postao viralan na mreži. Ima skoro osam miliona pregleda, a ljudi ne mogu da veruju šta vide svojim očima.

- Već dugo pravim ovakve fotografije. Ono što je lepo je što moji klijenti kao i ja vole i imaju lude ideje - stoji u opisu videa koji je podeljen javno.

Očigledno, fotograf je očekivao negativne komentare te je brže bolje isključio iste kako bi se sprečila raspava na mrežama. Ipak, verujemo da bi mnogi imali šta da kažu na temu ovakve vrste fotografisanja, bezbednosti deteta, ali i odluke roditelja sa kojom se zasigurno mnogi ne bi složili.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)