Zanimljivosti

ISTI LUDAČKI POGLED I OSMEH, ON JE TATINA KOPIJA: Da li je mladi glumac bolji frajer od svog slavnog oca?

Džek Nikolson ima šestoro dece sa pet različtih žena, ali mnogi bi rekli da mu je najsličniji sin Rej (32) koji je nedavno briljirao u ulozi u horor filmu "Osmeh 2".

19.10.2024 16:30

ISTI LUDAČKI POGLED I OSMEH, ON JE TATINA KOPIJA: Da li je mladi glumac bolji frajer od svog slavnog oca?
Jennifer Bloc / INSTAR Images / Profimedia

Isti ludački pogled i osmeh - ovako ulogu u horor filmu "Osmeh 2" (Smile) opisuju nastup Reja Nikolsona (32) sina legendarnog Džeka Nikolsona. Sličnost između sina i oca je neverovatna, a mnogi kažu da je Rej kao blizanac svog oca iz mladosti.

Čak i glume na sličan način, pa Rejovu ulogu u ovom horor filmu upoređuju sa rolom njegovog oca u čuvenom filmu "Isijavanje" (Shine) Stenlija Kjubrika iz 1980. godine. 

Rej je jedno od šestoro dece slavnog glumca koje je dobio sa pet različitih žena. Dosad je igrao manje uloge, a rola u "Osmehu 2" je njegova prva glavna uloga i sudeći po pozitivnim kritikama pred njim je uspešna karijera.

Neverovatnu sličnost oca i sina primetili su i fanovi Nikolsona.

- Ovde nije potreban DNK test, vidi se ko mu je tata.

- Fantastično, njegove oči toliko liče na njegovog oca, a tek osmeh... O moj Bože.

- On je kopija svog slavnog oca, neverovatno koliko liči na njega u vreme kad je Džek imao tridesetak godina. 

- Zlikovac koji se smeje mora da igra neko po imenu Nikolson - bili su samo neki od komentara fanova na društvenim mrežama.

Rej je svestan sličnosti sa svojim slavnim ocem i više puta je isticao da mu to ni najmanje ne smeta. 

- Znate, mi smo veoma različiti. Ja sam rođen 1992. a on 1937. Stvari koje utiču na mene ne moraju nužno da utiču na njega. Naravno da ga volim, on je moj otac, moja inspiracija. Večerao sam s njim svako veče i proučavao ga. Tako sam naučio da budem čovek. Dakle, naravno, da smo slični i da sam ja sin svog oca - kazao je jednom prilikom Rej. 

On je rođen u vezi slavnog Džeka i glumice Rebeke Brusard, koja je Nikolsonu rodila i ćerku.

- Volim ga. On je moj heroj, a ja sam najsrećnije dete na svetu. To je sve što bih o tome rekao - dodao je naslednik slavnog glumca. 

Džek je veliki ljubitelj košarke, pa je često na utakmici L.A Lejkerska viđen upravo sa Rejom. Slavni glumac, koji danas ima 87 godina, i koji se pre više od decenije povukao iz sveta filma bio je poznat kao veliki ženskaroš. 

Ima ukupno šestoro dece s kojima je u različitim odnosima. Ćerku Dženifer dobio je u braku sa Sandrom Najt, sina Kejleba Godarda sa bivšom koleginicom Suzan Anspah, ćerku Hani Holman sa manekenkom Vini Holman i ćerku Lorejn i sina Reja sa glumicom Rebekom Brusard. Jedino nije priznao Tesu Gurin koja nikad nije upoznala slavnog oca.

- Moja mama Dženin je želela da imam vezu sa njim, ali on je rekao da nije zainteresovan. On je komplikovana osoba i mislim da se moja mama bori protiv sopstvenih demona, a kombinacijom ova dva ja sam jednostavno bila kolateralna šteta - objasnila je jednom prilikom Tesa za medije. 

Iako je nije priznao za ćerku Nikolson je platio njeno školovanje u prestižnim, privatnim školama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)