Zanimljivosti

SIN SLAVNOG GLUMCA BIO 7 GODINA U ZATVORU, A NJEGOVA SLIČNOST S OCEM ŠOKIRA: Kao braća su, a NJENA podrška ga je spasila

Evo kako sin čuvenog Majkla Daglasa izgleda danas.

24.09.2024 07:21

SIN SLAVNOG GLUMCA BIO 7 GODINA U ZATVORU, A NJEGOVA SLIČNOST S OCEM ŠOKIRA: Kao braća su, a NJENA podrška ga je spasila
Jennifer Bloc / imago stock&people / Profimedia

Kameron Daglas neverovatno podseća na svog oca, Majkla Daglasa, posebno iz mlađih dana. Ipak, njegov put nije bio tako blistav. Naime, ovaj 40-godišnjak najpoznatiji je po brojnim problemima s narkoticima, a iza rešetaka je proveo čak sedam godina.

U zatvor je ušao 2010. godine, a pušten je 2016. godine, kada je šokirao svet svojom fizičkom transformacijom. Ušao je kao pomalo zapušten momak, a izašao kao istetoviran i izvajan muškarac nalik na manekena.

Nakon izlaska iz zatvora, Kameron je postao aktivan na Instagramu, hvaleći se svojim isklesanim telom. Njegova transformacija nije bila samo fizička; došlo je do značajnih promena i u njegovom psihičkom stanju.

Oporavak mu je pomogla njegova izabranica, joga instruktorka Vivijan Tajbs, koja mu je godinu dana nakon puštanja na slobodu, rodila ćerku Luj Izi.

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons su mu najveća podrška

Kameron je naglasio da su mu u oporavku i rehabilitaciji bili od velike pomoći otac Majkl i maćeha Ketrin Zita Džons, koji nikada nisu digli ruke od njega, bez obzira na probleme koje im je pravio.

- Moja porodica nikada nije odustala od mene, ni na jednu sekundu. Ketrin je borac, došla je iz Velsa i zahvaljujući upornosti i talentu se popela na vrh. Ona nikad ne odustaje, pa tako nije ni od mene. Ljubav moje porodice spasila me je u najmračnijim danima, istakao je on.

Podsetimo, Kameron je uhapšen zbog posedovanja heroina i dilovanja droge, a početna kazna od pet godina zatvora produžena je 2011. kada je otkriveno da je pokušao da proda lekove cimerima u zatvoru.

- Kada su se prve noći vrata ćelije zatvorila, osećao sam se kao u lošem snu iz kog hoću da se probudim. Ali san se nastavljao i postajao je sve gori. Proživljavao sam noćnu moru tih sedam godina, ali ljubav porodice održala me je u životu, priznao je Daglas mlađi.

Kameron je danas trezan, ali nije mu život miran

Danas, Kameron je navodno trezan, posvećen vežbanju i porodici. Njega je Majkl dobio u prvom braku sa producentkinjom Dijandrom Luker, sa kojom je bio u braku od 1977. do 1995. godine. Glumac se kasnije oženio Ketrin Zitom Džons, sa kojom i dalje uživa u srećnom braku.

Kameron i Vivijan su nedavno rešili slučaj starateljstva, dogovorivši se o planu za svoju decu, sina Rajdera i ćerku Luu Izi. Prema sudskim dokumentima, obezbedili su zajedničko pravno i fizičko starateljstvo. Kameron je takođe obavezan da plaća 7.000 dolara mesečno za izdržavanje dece i 4.500 dolara za kućne troškove. Iako će proslaviti praznike odvojeno, oboje planiraju da zajedno proslave rođendane i Božić svoje dece.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)