Zanimljivosti

GLUMAC PUSTIO SINA DA UPLOVI U GLUMAČKE VODE: Sa 16 godina pravi je lepotan - otac imao da mu poruči samo jedno! (FOTO)

Metju i Kamila pored Levija imaju još dvoje dece.

06.09.2024 15:35

GLUMAC PUSTIO SINA DA UPLOVI U GLUMAČKE VODE: Sa 16 godina pravi je lepotan - otac imao da mu poruči samo jedno! (FOTO)
Michael TRAN / AFP / Profimedia

Nije tajna da deca poznatih glumaca krenu roditeljskim stopama. Većina njih prve glumačke uloge dobiju još u ranom tinejdžerskom periodu, a nije retkost da pojedini preteknu slavu poznatih roditelja. Levi Mekonahi (16), sin slavnog holivudskog glumca Metjua Mekonahija (54), spreman je da zakorači u svet glume. On će debitovati u filmu "Way of the Warrior Kid" (Put deteta ratnika) u kojem glumi uz glumca Krisa Prata.

Iako detalji o Levijevom liku još nisu poznati, očekivanja su velika s obzirom na njegovu glumačku lozu. On je nedavno primećen na setu u Los Anđelesu, gde mu je podršku pružao njegov otac. Metju je po svemu sudeći veoma ponosan na sina, a bio je prisutan dok je on snimao svoje prve scene. 

 

 

Metju je oduvek naglašavao koliko mu je roditeljstvo promenilo život, pa čak i njegov pristup glumi. 

- Imati decu me je učinilo boljim umetnikom i glumcem, jer deca sve vide po prvi put, a njihova pitanja su nevina - istakao je on za People.

On je takođe dodao da su ga deca naterala da postane bolji pripovedač.

- Kad dođem kući sa snimanja, kao što je recimo "True Detective" (Pravi detektiv), moj tada četvorogodišnji sin me pita: "Šta si radio danas?" Ne mogu mu reći o čemu se serija zaista radi, jer nije primerena njegovim godinama. Zato moram da smislim priču koja odgovara njihovom uzrastu - rekao je svojeveremno poznati glumac.

 

 

Metju koji sa suprugom Kamilom Alves ima još dvoje dece, ćerku Vidu (14) i sina Livingstona (11), nedavno je Leviju javno čestitao 16. rođendan.

- Uživaj u svom putovanju - kratko mu je poručio otac.

"Way of the Warrior Kid" obećava da će biti film koji će privući pažnju, posebno zbog porodične dinamike na setu i prvih koraka mladog Levija u svet glume.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)