Zanimljivosti

GLUMICA TOKOM SNIMANJA POKAZIVALA KOLEGI KAKO DA JE STRASNO POLJUBI: Scena ponavljana, deluje kao da uživaju! (VIDEO)

Fanovi je osudili: "Gluma je zapravo varanje partnera koje je jedino dozvoljeno!"

26.08.2024 18:10

GLUMICA TOKOM SNIMANJA POKAZIVALA KOLEGI KAKO DA JE STRASNO POLJUBI: Scena ponavljana, deluje kao da uživaju! (VIDEO)
Credit: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Film "It ends with us" (Sa nama se završava), snimljen prema istoimenoj knjizi autorke Kolin Huver nedavno je imao premijeru. U glavnim ulogama se pojavljuju Blejk Lajvli i Džastin Baldoni, koji su ujedno i producenti filma. Film je privukao mnogo pažnje, ali iz sasvim pogrešnih razloga. 

Na društvenim mrežama najmanje se raspravlja o radnji filma i sveukupnom utisku, a više o vidljivim tenzijama između glavnih glumaca i nesuglasicama koje, navodno, postoje između njih. Blejk i Džastin su promovisali viflm više puta, a primetno je da se nijednom nisu zajedno pojavili na crvenom tepihu. Štaviše, izgledalo je kao da su se izbegavali u širokom luku. Glasine su se pojačale nakon što je Blejk otpratila Džastina sa Instagrama, iako su u to vreme još "zajedno" promovisali film.

 

 

Izvor blizak glumcima je za Daily Mail otkrio da su se tokom snimanja filma svi pomalo bojali Blejk, dok je Baldoni ismijavan kao "tek probuđen feminista".

U jeku sve većih spekulacija o lošem odnosu Blejk i Džastina, osvanuo je i video sa snimanja filma na kojem se vidi kako glumica pokazuje Džastinu kako treba da je zagrli i poljubi. Naime, Blejk je u vojničkom odelu, a pokazuje glumcu kako treba čvršće da je pribije uz sebe, potom joj dodirne vrat i strasno je poljubi. Izgleda da Baldoni nije bio previše vešt ni u tome, budući da je scena snimana više puta.

 

 

Na ovu nedavnu objavu usledio je veliki broj komentara.

- Zabavljanje sa glumcem je potpuno novi nivo zrelosti.

- Ovo se neće svideti Rajanu Rejnoldsu.

- Meni deluje da joj se ovaj poljubac dopao. 

- Sve je to samo gluma.

- Gluma je zaravo varanje partnera koje je jedino “dozvoljeno”.

- I meni je potrebna Blejk Lajvli da me nauči kako da je poljubim!

 

 

Blejk je u jednom trenutku film opisala "zabavnim i smešnim", a s obzirom na to da se u njemu radi o porodičnom nasilju, njena izjava je naišla na negativne komentare te je ona postala meta kritika. Pisali su kako sigurno nije pročitala knjigu i da ne zna o čemu se zapravo radi ni u filmu u kome glumi. Mnogi su se pitali i kako li njen suprug, glumac Rajan Rejnolds posmatra sve te njene scene.

Charly TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

BONUS VIDEO:

Komentari (0)