Zanimljivosti

TEŽAK KARAKTER I NEPRISTOJNO PONAŠANJE OMILJENE GLUMICE SRPKINJA: Lepotica na udaru - kako je mogla sebi OVO da dozvoli

Glumica se našla usred sukoba koji se navodno dogodio na snimanju njenog poslednjeg filma.

15.08.2024 15:45

TEŽAK KARAKTER I NEPRISTOJNO PONAŠANJE OMILJENE GLUMICE SRPKINJA: Lepotica na udaru - kako je mogla sebi OVO da dozvoli
Cat Morley / Avalon / Profimedia

Blejk Lajvli, koju su zavoleli mnogi zbog njene ljupkosti i prirodnosti i kao drugu polovinu glumca Rajana Rejnoldsa, koji je takođe miljenik mnogih žena, ovih dana je izazvala burne reakcije na društvenim mrežamal.

Iako su mnogi mislili da glumici ne mogu naći nijednu zamerku, sa premijerom filma "S nama se završava" (It Ends with Us) komentatori napadaju glumicu zbog njenog karaktera i navodno nedovoljno takta u komunikaciji sa drugima. Konkretno, u javnost su procureli snimci njenog navodnog sukoba na setu snimanja sa režiserom  Džastinom Baldonijem, što je kod mnogih dovelo do promene mišljenja o glumici.

Izveštaji o navodnim sukobima između glumice i njenog reditelja oko kreativne kontrole filma izazvali su spekulacije o njihovom odnosu, posebno nakon što je procureo snimak kako se njih dvoje naizgled svađaju na snimanju filma.

Tokom turneje za novinare, fanovi su primetili neke detalje poput tog da Lajvli daje intervju odvojeno od režisera i zauzima bezbrižniji stav oko teme, što je dovelo do kritika u vezi sa njenim pristupom diskusiji o osetljivoj temi filma, odnosno nasilju u porodici.

Kitičari su poručili zvezdi da je vrlo "ležerna u pristupu i izolovana od gorke realnosti života, kako bi iskreno govorila o teškim temama". Za to su krivci, kako su mnogi naveli, bogatstvo i privilegija koji Lajvli ne manjkaju.

Intervju iz 2016. potpalio rekacije

Nezadovoljstvo i burne reakcije protiv Lajvli dodatno je pospešio i jedan intervju norveške novinarke Kjersti Fla koja je nezgodni intervju sa holivudskom glumicom postavila na Youtube još 2016. godine. Rastućoj kritici doprineli su napetost između Lajvli koja se pojavila u intrervjuu i novinarke sa kolegom Parkerom Pozijem a spornu situaciju je novinarka nazvala "najneugodnijom situacijom na intervjuu koji je ikada imala."

Novinarka je tada priznala da je zbog tog intervjua navodno želela da da otkaz. Neugodan intervju je bio ispraćen negodovanjima u odgovorima poznate glumice i neprestanim okretanjem od sagovornika, izbegavajući kontakt očima.

Međutim, ovi incidenti nisu mogli da prođu nezapaženo jer su korinici društvenih mreža počeli da se rugaju glumici na TikToku dok je ona odgovorila podelivši resusrse za preživele zlostavljanja i odbranila svoj lik u Instagram priči.

Jedni je podržavaju, drugi napadaju

Reakcija na novonastalu situaciju je podelila javnost. Dok su neki stali na stranu glumice, drugi su izrazili podršku Baldoniju pozivajući se na neke insajderke izvore i tvrdnje. 

Neprofesionalno ponašanje, optužbe i nelagodnosti su zakomplikovale situaciju ostavljajući mnoge da dovode u pitanju validnost čitave kontroverze.

Drama nastavlja da se odvija, a percepcija javnosti o Lajvli je u jeku. Aktuelna svađa privlači veliku pažnjui izaziva debatu na mnogim medijskim platformama. Glumica je evidentno da se nalazi usred značajnog izazova u odnosima sa javnošću a uticaj svega toga će se videti u narednom periodu, piše Forbes.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)