Zanimljivosti

KRALJ SE SAMO SRUŠIO OD ISCRPLJENOSTI: Kakvo je zaista stanje Kejt Midlton i Čarlsa - šta krije palata?

Bolesna princeza od Velsa je i najveća podrška britanskom monarhu.

15.08.2024 09:31

KRALJ SE SAMO SRUŠIO OD ISCRPLJENOSTI: Kakvo je zaista stanje Kejt Midlton i Čarlsa - šta krije palata?
Stephen Lock / Polaris / Profimedia

Već mesecima mediji širom sveta spekulišu o zdravstvenom stanju princeze Kejt Midltona i kralja Čarlsa III, koji se bore protiv raka. Britanska palata vrlo šturo i retko iznosi detalje o njihovom lečenju, što ostavlja prostor za brojne spekukacije i teorije zavera koje se šire društvenim mrežama. 

Kralj se neće predati

I dok pala ćuti o zdravstvenom stanju britanskog monarha i njegove snahe oglasili su se izvori bliski porodici. 

- Kralj Čarls je veliki borac i nema nameru da se preda. On još uvek nije dobro, ali ne želi da ga bolest izbaci iz koloseka.  Fantastično se nosi sa svime i mogao bi se steći utisak da je sve u redu, a nije. Svi su svesni da se ređe pojavljuje u javnosti, deo dužnosti je prepustio sinu Vilijamu, ali i kraljici Kamili. Njegov raspored je detaljno razrađen u dogovoru sa lekarima. Desi se da dođe kući helikopterom, a onda se samo sruši u fotelju od iscrepljenosti - rekao je izvor iz Bakimgamske palate, a prenosi Story.hr.

Profimedia

Kralj Čarsl ne odustaje od borbe sa rakom iako je deo dužnosti predao sinu i ženi

 

Najveća podrška mu je, takođe, bolesna snaha Kejt Midlton, koja veruje da će Čarls, uprkos svemu, doživeti duboku starost, što bi mnogo značilo princu Vilijamu, njihoj deci, ali i samoj princezi od Velsa, koja prolazi kroz teško razdoblje borbe s opakom bolešću. 

Kad je u pitanju zdravstveno stanje Kejt Midlton, tu je palata još tajanstvenija. Ona je operisana sredinom janura, a da boluje od raka, sama je obelodanila sredinom marta. 

- Kejt je mlada i logično je da je bolest opteretila njene misli. Daje sve od sebe da se izbori sa posledicama lečenja, da odgaja decu i pripremi ih za život koji ih čeka - rekao je izvor iz palate.

Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Princeza od Velsa na nedavno održanom Vimbldonu

 

Jedna od bliskih prijateljica Kejt Midlton je rekla da je ona i dalje na preventivnoj hemioterapiji, ali da njeno lečenje ide u dobrom pravcu.

- Još uvek nije izašla iz zone opasnosti, ali kako se čini sve ide u dobrom smeru. Još će to potrajati, ali dobro napreduje - rekla je princezina prijateljica.

Britanska palata nikad nije obelodanila od koje tačno vrste raka boluju i leče se kralj Čarls i princeza od Velsa. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)