Zanimljivosti

OGLASILA SE KEJT MIDLTON: Dugo se nije obratila javnost, a princ Vilijam stoji uz nju! Evo šta je poručila

Novi video je izašao na zvaničnoj Instagram stranici.

11.08.2024 21:09

OGLASILA SE KEJT MIDLTON: Dugo se nije obratila javnost, a princ Vilijam stoji uz nju! Evo šta je poručila
Printscreen/Instagram/princeandprincessofwales

Princ i princeza od Velsa, princ Vilijam i Kejt Midlton, podelili su emotivan video pozdrav za tim GB, nazivajući ih "inspiracijom za sve nas" nakon završetka Olimpijskih igara u Parizu 2024. Video, objavljen na platformi X, nekadašnjem Tviteru, pruža iskrenu poruku podrške i priznanja olimpijskim sportistima.

Video počinje uvodnim segmentom u kojem legendarni američki reper Snup Dog i fudbalski plemić Dejvid Bekam šalju pozdrave. Nakon toga, kamera prelazi na princezu Kejt i princa Vilijama, koji su u opuštenoj atmosferi u svom domu. Princeza Kejt Midlton blista dok izgovara:

- Od svih nas koji gledamo kod kuće, čestitamo timu GB.

Princ Vilijam, sa novom bradom, dodaje: "Bravo na svemu što ste postigli." U saopštenju na društvenim mrežama, kraljevski par je napisao:

- Bravo @teamgb, kakvo neverovatno putovanje!

Ističući posvećenost, srce i strast svakog sportiste, Vilijam i Kejt izražavaju ponos i radost zbog uspeha britanskih olimpijaca, kao i uzbuđenje za Paralimpijske igre koje slede.

Ne samo princ i princeza, već je i Sofi, vojvotkinja od Edinburga, pokazala entuzijazam tokom Olimpijskih igara, viđena je kako glasno slavi zlato tima GB u ženskom timskom sprintu. Kraljevska porodica nastavlja da prati i podržava sportske uspehe, dodajući poseban pečat ovogodišnjim Olimpijadi.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)