Zanimljivosti

NE DA NI DA JE PIPNE: Kejt i Vilijam ne kriju svoj pravi odnos u javnosti, isplivao VIDEO - oduvala ga pred svima

Sve je jasno.

09.08.2024 19:40

NE DA NI DA JE PIPNE: Kejt i Vilijam ne kriju svoj pravi odnos u javnosti, isplivao VIDEO - oduvala ga pred svima
i-Images / Eyevine / Profimedia

Jedan od retkih snimaka na kojem se može videti intimniji trenutak između Kejt Midlton i princa Vilijama datira iz septembra 2021. godine, sa premijere akcionog filma "Za smrt nema vremena" (No Time To Die). Iako su princ i princeza od Velsa poznati po tome što retko pokazuju svoju ljubav u javnosti, ovaj snimak je privukao pažnju javnosti.

Na snimku se vidi kako princ Vilijam pokušava da uhvati Kejt za ruku, ali ona odbija njegov dodir. Kejt je zablistala u elegantnoj zlatnoj haljini, dok je princ nosio smoking. Princ je najpre dodirnuo Kejt po leđima, a ona je odmakla njegovu ruku. Ipak, princ ju je zadržao za ruku dok su napuštali pozornicu.

Ovo nije prvi put da su Kejt i Vilijam privukli pažnju javnosti svojim javnim nastupima. Kejt Midlton je poznata po svom elegantnom stilu i bezvremenskoj eleganciji koju pokazuje na javnim događajima. Njen modni izbor često postaje predmet interesovanja medija i javnosti.

Pravila ponašanja članova kraljevske porodice

Članovi kraljevske porodice često su pod lupom javnosti, a pravila ponašanja koja se od njih očekuju su stroga. Jedno od tih pravila se odnosi na javno izražavanje nežnosti među članovima porodice. Kejt Midlton je, kao članica kraljevske porodice, svesna ovih pravila i trudi se da ih poštuje u javnim nastupima.

Iako retko pokazuju svoju intimnost u javnosti, snimak sa premijere filma privukao je pažnju javnosti i podstakao različite reakcije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)