Zanimljivosti

DETE PRIŠLO KEJT MIDLTON I PITALO JE KO JE ONA: Njen odgovor ih je iznenadio, OVO će joj dobro zapamtiti

Princ Vilijam se naljutio.

09.08.2024 08:30

DETE PRIŠLO KEJT MIDLTON I PITALO JE KO JE ONA: Njen odgovor ih je iznenadio, OVO će joj dobro zapamtiti
The Prince and Princess of Wales/Ferrari/Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam su prošle godine posetili osnovnu školu Burghed u Škotskoj, a princeza od Velsa dala je iznenađujući odgovor jednom učeniku kada ju je pitao ko je. Tom prilikom je princeza snimljena kako govori učenicima:

- Stvarno mi se sviđa vaša škola.

Nakon što je jednom studentu bacila pet, otišla je da razgovara sa decom i kada ju je jedno od njih pitalo ko je, viđena je kako pokazuje na princa od Velsa.

- Udata sam za Vilijama - rekla je ona kratko.

Princeza, koja je bila u Škotskoj, nije spomenula svoje kraljevske titule dok je razgovarala sa decom. Tokom posete školi, Vilijam je takođe odgovarao na pitanja učenika, uključujući i jednog koji je pitao da li je poveo nekog od Kraljeve garde sa sobom, dok se Kejt dobrovoljno javila da meri biciklističku trku između nekoliko druge dece. Drugo dete je pitalo Vilijama koliko ima godina, a kada je princ pitao koliko godina misle, delovao je šokirano kada su odgovorili 57 i rekao:

- Nisam toliko star.

The Prince and Princess of Wales/Ferrari/Profimedia

Dete postavlja pitanje Kejt Midlton

Izvršni direktor Outfit Moray Toni Brovn rekao je nakon njihovog odlaska:

- Ovo nam je 20. godišnjica ove godine i ovo je odličan način da proslavimo tu prekretnicu i da očekujemo još 20 godina od pandemije Covida. Videli smo značajan porast problema sa mentalnim zdravljem kod mladih ljudi, posebno u vezi sa anksioznošću i gubitkom samopouzdanja, fizičke stvari su zaista dobre za mentalno zdravlje. Uključivanje što većeg broja mladih ljudi u naše programe je način da se pomogne onima koji se možda suočavaju sa izazovima.

Liderka Saveta Moray Ketlin Robertson rekla je da je susret sa Vilijamom i Kejt nešto čega će se školarci rado sećati do kraja života, piše "Mirror".

- Mislim da je pravo uživanje za decu i prava poslastica za njih da upoznaju kraljevske članove u stvarnom životu. Sećam se srebrnog jubileja 1977. i dolaska kralja Čarlsa u Renfruširu. Videla sam ga kada sam imala pet godina u gomili kakvu vidite ovde danas i to sam pamtila ceo život - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)