Zanimljivosti

"ON SE NJE PLAŠI" Pogledajte snimak kako se Kejt ponaša prema Vilijamu kada niko ne gleda - biće vam sve jasno (VIDEO)

Evo u kakvom su odnosu.

26.07.2024 14:20

"ON SE NJE PLAŠI" Pogledajte snimak kako se Kejt ponaša prema Vilijamu kada niko ne gleda - biće vam sve jasno (VIDEO)
MPNC / Backgrid USA / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton, iako opterećeni važnim službenim dužnostima, često pronalaze vremena za opuštanje i zabavu. Njihova spontanost i šarm su upravo ono što ih čini omiljenim poznatim parom širom sveta. Iako je mnogima čudno, princeza jeste poznata po svojoj šarmantnoj, ali i avanturističkoj strani. Nikoga se ne boji i često pokazuje svoj karakter zbog čega je glavna tema interesovanja javnosti.
 

Avanturistički duh Kejt Midlton

Ona često iznenađuje javnost svojim hrabrim postupcima. Na putovanjima, ona rado prihvata izazove, kao što je slučaj sa probanjem lokalne kuhinje, dok se njen suprug princ Vilijam sa tim ne snalazi baš najbolje. 

 

Zabavni trenuci sa tarantulom i zmijom
 

Jedan od najzabavnijih trenutaka zabeleženih u javnosti bio je kada je Kejt Midlton izrazila želju da drži tarantulu tokom posete Severnoj Irskoj. Dok sa druge strane, princ Vilijam je bio iznenađen njenim predlogom, ali podržao ju je u tom poduhvatu. Ponovo, javnost je bila oduševljena. Inače, ovaj par je već 13 godina u braku, ne prestaje da oduševljava sve oko sebe svojom spontanošću i humorom. Njihovi zajednički trenuci su postali inspiracija mnogima, te se sa nestrpljenjem iščekuje svaki novi detalj iz njihovog života.

Takođe, dok je princ Vilijam držao zmiju komentarisao je kako njihova deca nikada ne bi verovala da su to učinili. Da li zbog toga ili nečega drugog, neki su komentarisali da se "On nje plaši". 

Nedavno, u javnost je isplivala informacija da su se Kejt i Vilijam preselili u intimniju kuću kako bi živeli u privatnosti sa decom, a takođe odabrali su da nemaju dadilje već sami gaje svoju decu, što je za nekoga ko ima mogućnosti da živi kako želi, u neku ruku i čudno, ali i razumljivo, prenosi Story.hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)