Zanimljivosti

OVAKO IZGLEDA BIVŠA PRINCA VILIJAMA KOJU JE DOVODIO NA ISTA MESTA KAO I KEJT: Toliko je drugačija od princeze (FOTO)

Ma nisu ni nalik jedna drugoj!

10.08.2024 20:46

OVAKO IZGLEDA BIVŠA PRINCA VILIJAMA KOJU JE DOVODIO NA ISTA MESTA KAO I KEJT: Toliko je drugačija od princeze (FOTO)
ROBERT MICHAEL / AFP / Profimedia

Princ Vilijam je imao jednu devojku pre nego što je zapazio Kejt Midlton, a par je čak navodno imao i "lažnu veridbu". Kao studenti smešteni na Univerzitetu St Andrews, princ od Velsa upoznao je Kejt 2001. godine i postali su bliski prijatelji. Bili su u vezi, a onda su se verili 2010. godine, a par je stupio u brak u aprilu 2011. godine. Ali, pre nego što su počeli da se zaljubljuju, postojala je druga devojka u Vilijamovom životu.

PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Ovo je bivša devojka princa Vilijama

Tvrdilo se da je pre toga mladi princ izlazio sa Džesom Kraig kada su oboje bili tinejdžeri, i bili su toliko bliski da je on proveo neko vreme na imanju njene porodice u Keniji tokom svoje "godine pauze". Ona je navodno bila njegova prva ljubav, iako su sa dvora u to vreme tvrdili da su samo prijatelji. To nije sprečilo glasine o prirodi njihovog odnosa. Na njegovoj 21. rođendanskoj proslavi, ona je došla u Veliku Britaniju da prisustvuje zabavi na kojoj je bila i Kejt. Iako je tada već tajno izlazio sa Kejt, u intervjuu je tvrdio da je slobodan. Pozvao je Kejt na zabavu kao prijateljicu, ali insajderi tvrde da nije provodio vreme sa njom na događaju, već je svoju pažnju usmerio na bivšu. Kejt je bila smeštena daleko od dešavanja, dok mu je ona sedela blizu. Srećom, nije bilo loše krvi između njih, pa je Džesa prisustvovala venčanju Kejt i Vilijama. U međuvremenu, ona se udala za stručnjaka za zoologiju, profesora Džonatana Bejlijama, piše Mirror.

Prvi susret Vilijama i Kejt

Dugo se smatralo da je St Andrews bio mesto gde su se Vilijam i Kejt prvi put sreli, a to je čak prikazano i u poslednjoj sezoni popularne Netfliksove serije "The Crown" (Kruna). Međutim, prema novoj knjizi, njihov prvi susret nije bio na univerzitetu - zapravo su se prvi put sreli godinama ranije. U svojoj knjizi autor i kraljevski stručnjak Robert Džobson tvrdi da su se zapravo prvi put sreli tokom školskih dana, kada je princ Vilijam pohađao Eton koledž, a Kejt Marlborou koledž.

- Manje poznato je da su se Katarina i princ prvi put sreli kada je ona bila u Marlborou, i tada su postali prijatelji. Dosta su se družili tada, i bili su poznati jedno drugom - rekao je izvor blizak porodici Midlton, a navodi autor i dodaje:

- Razumem da je on nju pozivao na neke stvari.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)