Zanimljivosti

PROCURIO TAJNI RAZGOVOR IZMEĐU KEJT I MEGAN: Kralj Čarls primorao snaju na ovaj potez - sad su sve tajne isplivale

Ona i Vilijam nisu želeli kontakt, ali kralju se ne sme reći "ne".

14.08.2024 13:10

PROCURIO TAJNI RAZGOVOR IZMEĐU KEJT I MEGAN: Kralj Čarls primorao snaju na ovaj potez - sad su sve tajne isplivale
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Veza između Kejt Midlton, princa Vilijama i princa Harija sa suprugom Megan Markl godinama je u centru pažnje svetskih medija. Od kada su Hari i Megan napustili svoje visoke pozicije unutar britanske kraljevske porodice i preselili se u Ameriku 2020. godine, javnost je svedočila brojnim sukobima i nesuglasicama između njih i ostatka kraljevske porodice.

Kroz godine, princ Hari i Megan Markl su otvoreno kritikovali članove kraljevske porodice, uključujući Kejt i princa Vilijama, što je izazvalo mnoštvo spekulacija i medijskih izveštaja. Među navodnim sukobima našli su se i tvrdnje o fizičkom napadu između braće, kao i optužbe da je Kejt rasplakala Megan tokom njene trudnoće.

Kejt htela da se pomiri sa Megan?

Prema nedavnim izveštajima britanskog Mirror-a, čini se da je situacija mogla doći do mogućeg razrešenja. Naime, Kejt Midlton je navodno kontaktirala Megan Markl u pokušaju da smiri tenzije između njih. Ova navodna odluka usledila je nakon što je novinar Omid Skobi, blizak Megan, objavio biografiju "Endgame", koja je dodatno uzburkala javnost svojim sadržajem.

Profimedia

Megan Markl i Kejt Midlton su razgovarale

U svom poznatom intervjuu sa Oprom Vinfri, Megan je otkrila da se tokom trudnoće suočila sa pitanjem o boji kože svog sina Arčija, što je dodatno podstaklo kontroverzu i spekulacije o rasizmu unutar kraljevske porodice, a prenosi Story.hr. Skobijeva knjiga je dodatno pogoršala situaciju, a navodi o Kejt i kralju Čarlsu kao "kraljevskim rasistima" izazvali su dodatne tenzije, čak dovodeći do povlačenja knjige iz prodaje u Holandiji.

Čarls naterao Kejt na ovaj potez

Izvori bliski kraljevskoj porodici navode da je kralj Čarls intervenisao i zamolio Kejt da stupi u kontakt sa Megan kako bi pokušali da reše nesuglasice.

- Kralj Čarls je naterao Kejt da postane mirotvorac nakon što je Vilijam odbio da to učini. Kejt je pristala na ovaj zahtev jer, kada je reč o kraljevskoj porodici, ona ozbiljno shvata svoje obaveze i uvek je spremna da pomogne, otkrio je izvor blizak porodici za In Touch Weekly.

Dok kraljevska porodica sada ne deluje tako zainteresovano za izglađivanje odnosa, dok su Hari I Megan navodno otvoreni za to, ostaje da se vidi kako će ovaj poslednji pokušaj pomirenja uticati na njihovu budućnost.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)