Zanimljivosti

PRINC VILIJAM NIKAD NEĆE BITI KRALJ: Vanbračna ćerka princeze Dajane i Čarlsa jednim potezom može da napakosti palati

Ponovo svi govore o njoj.

05.08.2024 12:32

PRINC VILIJAM NIKAD NEĆE BITI KRALJ: Vanbračna ćerka princeze Dajane i Čarlsa jednim potezom može da napakosti palati
Peter Abbey / Camerapress / Profimedia

Sara Spenser, prema spekulacijama, ćerka je princeze Dajane i kralja Čarlsa, rođena pre princa Vilijama, s namerom da postane kraljica. Priče o vanbračnoj ćerki Čarlsa i Dajane kruže godinama. Pre nego što su se Dajana Spenser i princ Čarls venčali, kraljica Elizabeta II navodno je želela da proveri da li Dajana može da ima decu ili ne. Prema izvorima, korišćena je metoda in vitro oplodnje da bi se testirala oplodnja Dajaninih jajnih ćelija.

Međutim, lekarka uključena u proceduru navodno je ukrala jajne ćelije i spermu i koristila ih za surogat-majku.

Priča sugeriše da se surogat-majka bila supruga lekara koji je izvršio oplodnju. Godine 1981. ta žena je navodno rodila devojčicu po imenu Sara. Prema ovoj verziji, Čarls i Dajana imaju vanbračnu ćerku, a princ Vilijam i princ Hari imali bi sestru. Navodno se zove Sara Spenser i živi u Americi, a neki tvrde da veoma liči na svoje roditelje, naročito na pokojnu Ledi Di.

Anwar Hussein / Avalon / Profimedia

Princeza Dajana i kralj Čarls

Britanski mediji su izveštavali da je Vilijam nekoliko puta izražavao želju da upozna sestru, ali da članovi kraljevske porodice nisu bili saglasni s tim.

- Sastanak je ugovoren, ali samo za suprugu princa Vilijama Kejt Midlton. Bila je veoma impresionirana sličnostima između Sare i princeze Dajane, izjavio je izvor, ali ovo nikada nije potvrđeno iz palate.

Mogla bi Vilijamu da poremeti planove za tron

Sara je rođena 1981, pre Vilijama, u vreme kada su na snazi bili zakoni koji su dozvoljavali da na prestolu mogu biti samo muški naslednici, prenosi Story.hr. Danas je situacija drugačija, sa pravilima koja daju prednost prvorođenom detetu bez obzira na pol.

Ako bi Sara odlučila da se vrati u Veliku Britaniju i zahteva svoja prava, mogla bi ozbiljno da poremeti Vilijamove planove za tron.

Izjava da "Vilijam neće biti kralj ako se Sara vrati i zatraži svoja prava" pojavila se na društvenim mrežama, među pratilacima koji veruju u istinitost priče. S obzirom na to da se Sara samo jednom pojavila u javnosti i dala intervju koji je brzo povučen, malo ko veruje u postojanje ove vanbračne ćerke.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)