Zanimljivosti

DŽENIFER SE ODREKLA ALIMENTACIJE, ALI ONO ŠTO ZAHTEVA OD BENA BOLI DO KOSTI: Jednim potezom pokazala da je on - prošlost!

Po zakonu par deli samo ono što su stekli tokom dve godine braka.

23.08.2024 18:01

DŽENIFER SE ODREKLA ALIMENTACIJE, ALI ONO ŠTO ZAHTEVA OD BENA BOLI DO KOSTI: Jednim potezom pokazala da je on - prošlost!
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez, nedavno je podnela zahtev za razvod od supruga, glumca Bena Afleka, a uz to zahteva za nju izuzetno važnu stvar - da joj se što pre vrati devojačko prezime Lopez, a ukloni Aflek. Ovaj potez dolazi kao kulminacija rastućih napetosti između para, čime se označava kraj njihove dvogodišnje zajednice, ali i poruka pevačice slavnom glumcu da je on već - prošlost.

Pevačica je 20. avgusta, podnela zahtev za razvod bez advokata, u kojem je jasno stavila do znanja da želi da povrati svoje staro prezime. Papiri za razvod koje je dobio Daily Mail zaista pokazuju da Dženifer želi da uz Bena ukloni i njegovo prezime iz svog života. Dok je kao datum "razdvajanja" navela 26. april 2024. godine.

Zanimljivo je da je par obnovio nekdašnju vezu i veridbu i navodno su bili toliko sigurni u ljubav ovaj put, da nisu napravili predbračni ugovor. To znači da bi njihova celokupna zarada i imovina stečena tokom braka mogla biti podeljena na pola. 

Tanjug/AP Photo/Kim D. Johnson, File

Nisu potpisali predbračni ugovor

Pevačicino bogatstvo se procenjuje na 400 miliona dolara, a od venčanja je snimila nekoliko filmova, uključujući i samofinansirani projekat vredan 20 miliona dolara, "This Is Me... Now: A Love Story" (Ovo sam ja sada: Ljubavna priča). Ben s druge strane sa bogatstvom od 150 miliona dolara, takođe je bio aktivan glumeći u filmovima poput "Air" i "Hypnotic" i radeći na nastavku "The Accountant".

Njihova profesionalna saradnja dodaje složenost ovoj situaciji. Džej Lo i Aflek rade zajedno na filmu "Unstoppable", gde Ben radi i kao producent zajedno sa svojim dugogodišnjim prijateljem Metom Dejmonom, dok je Lopezova među glavnim zvezdama filma.

Tanjug/AP Photo/Kim D. Johnson, File

I Ben i Dženifer pune dve godine radili punom parom

Insajderi bliski paru navode da je Dženiferina odluka da zatraži razvod došla nakon što je osetila da je pravi trenutak da nastavi dalje sa svojim životom. 

- Ona je veoma razočarana i tužna, ali Ben joj nije dao nikakve naznake da želi da nastavi njihov brak. Došlo je do tačke kada ona mora da misli na sebe. Pokušala je zaista teško da uspostavi da stvari funkcionišu i srce joj je slomljeno. Podnošenje zahteva za razvod joj daje kontrolu nad procesom i omogućava joj da najzad krene dalje - rekao je izvor blizak latino zvezdi za People.

Tanjug/AP Photo/Kim D. Johnson, File

Obnovili staru ljubav pa najzad stavili tačku na sve

Par nema zajedničku decu, pa Dženifer nije tražila alimentaciju i zatražila je da sud takođe odbije i Benov eventualni zahtev za alimentacijom. Podsećamo, njih dvoje su se venčali u maju 2022. godine. No, uprkos ponovnoj ljubavi, njihova priča se nije mogla održati. Izvori su otkrili da je pevačica dugo pokušavala da spase brak, ali je na kraju shvatila da mora krenuti dalje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)