Zanimljivosti

SLAVNI PAR PREVARIO JAVNOST, IPAK SU ZAJEDNO? Blizak izvor razvezao jezik, njihov susret menja sve! (FOTO)

Sve je i više nego jasno.

13.08.2024 10:31

SLAVNI PAR PREVARIO JAVNOST, IPAK SU ZAJEDNO? Blizak izvor razvezao jezik, njihov susret menja sve! (FOTO)
Ap photo

Nakon leta provedenog razdvojeno, Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo su zajedno. Prema izvoru bliskom paru, Lopez je posetila supruga u njegovom iznajmljenom domu u Brentvudu, gde je provela vreme sa njegovim sinom Samjuelom. Iako su ranije izvori tvrdili da se par "odvaja" i "pojavljuju se jedno bez drugog", ova poseta dokazuje da su stvari možda drugačije nego što izgledaju.

Jedan od razloga za posetu bivše supruge Marka Antonija je želja da provodi vreme sa Aflekovom decom pre nego što škola počne. Lopez je pokazala interesovanje za decu i ranije, pa čak i tražila savršenu kuću za njihovu mešovitu porodicu prošle godine.

The Hollywood JR/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Dženifer se po navodima izvora trudi da održi dobar odnos sa Aflekovom decom

- Samo zato jer nije sa Benom ne znači da joj nije stalo do njegove dece. Uvek joj je stalo do njih. Sada kada se vratila u LA želi da provede kvalitetno vreme sa njima pre nego što se škola nastavi, a Vajolet ode na koledž - dodao je izvor.


Aflekov rođendan se čeka za par dana, a holivudski par se navodno nije video nedeljama po tvrdnji izvora. Njih dvoje navodno nastavljaju odvojeno, a glumica pokušava da nađe novi dom kako bi počela sve iznova, prenosi People. Sa druge strane i glumcu dobro ide i on uspeva da bude "zauzet" i da radi neprestano.

- Ben provodi dosta vremena sa decom. Ni njemu ovo nije bilo najlakše leto. On pokušava da bude fokusiran i da svaki dan bude što je moguće bolje - kaže izbor.

Njih dvoje nisu komentarisali svoj odnos uprkos tome što je u julu bila njihova druga godišnjica braka koja je prošla bez pompe. Iako su se spekulisale poteškoće u njihovom odnosu, jedan izvor tvrdi da Lopez "ima dobar letnji period" uprkos svemu.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je na polju ljubavi ovog leta za glumicu bilo teško, na profesionalnom planu imala je povoljno leto

Ona je otkazala letnju turneju kako bi provela vreme sa porodicom, a sada se priprema za premijeru filma "Nezaustavljiva" (Unstoppable) na Torontskom internacionalnom filmskom festivalu u septembru. Glumac je, sa druge strane, uspešno je završio snimanje filma a uskoro će se pojaviti u Netflix-ovom kriminalističkom trileru "Počivaj u miru" (RIP) zajedno sa svojim prijateljem i kolegom, Met Dejmonom.

Iako par nije javno komentarisao svoj brak, ovaj susret sugeriše da možda ipak postoji nada za njihovu vezu. Sa novim projektima i fokusom na porodicu, možda je ovo početak novog poglavlja za Dženifer i Bena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)