VIP saveti

MA KONAČNO! Najbliži Bena Afleka otkrili zašto želi da se razvede, ovo je kap koja je prelila čašu sa alkoholom

Njegov prijatelj je ispričao da ga je to duboko povredilo.

03.08.2024 14:07

MA KONAČNO! Najbliži Bena Afleka otkrili zašto želi da se razvede, ovo je kap koja je prelila čašu sa alkoholom
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Obnovljena romansa Dženifer Lopez i Bena Afleka je bila kao holivudska bajka. Međutim, sada se čini da idu ka razvodu, a oni bliski glumcu tvrde da je kap koja je prelila čašu bila kada je ona pokrenula sopstveni brend alkoholnih pića - znajući da je on bivši alkoholičar.

Prema navodima iz The Mail-a, koktel linija Dženifer pod nazivom Delola, koja se sastoji od vodke i tekile, navodno je bila uvredljiva za glumca dok je pokušavao da ostane trezan. Takođe se tvrdi da je glumica želela da proširi svoje carstvo kako bi stekla još više novca. Brend alkoholnih pića lansiran je prošle godine, a tvrdi se da je Ben, koji ima 51 godinu, bio uništen. Ben je tražio pomoć zbog svoje zavisnosti od alkohola još 2001. godine i od tada je bio povremeno u rehabilitacionim centrima kako bi se izborio sa svojom zavisnošću.

Borba sa zavisnošću u centrima

Njegova borba sa alkoholom doprinela je raspadu braka sa Dženifer Garner. Međutim, JLo je potom krenula na promociju brenda, gde je javno rekla medijima da voli da pije jer joj pomaže da "se opusti". Prema izveštajima, Ben je navodno osećao da ga pevačica indirektno provocira. Jedan njegov prijatelj je rekao:

- Ben se morao boriti da povrati svoj život nakon što je prevazišao zavisnost. Znajući kako je izgubio sve, uključujući ljubav svoje porodice, da bi mogao da poklekne, Džen je odlučila da pokrene sopstvenu liniju pića za još više novca, kao da već nema dovoljno. Ovo je bila jedna od stvari koja je prelila čašu. Ali, Ben je još uvek trezan.

 

INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Zašto se Ben i Dženifer stvarno razvode

Očekuje se da će Dženifer i Ben podneti papire za razvod krajem ove godine. U maju je Ben, koji ima troje dece sa bivšom ženom Dženifer Garner, napustio svoju vilu u Beverli Hilsu koju je delio sa JLo, a koju su kupili nakon njihovog venčanja u julu 2022. godine, piše Mirror.

- Čekaju pravi trenutak da ih objave. Tada će objaviti zajedničko saopštenje u kojem će reći koliko se vole i kako su se borili da to uspe, ali nisu mogli. Iskreno, na kraju, nisu mogli da se dogovore. Ono što su imali pre je nestalo i oboje su to prihvatili - rekao je jednom prilikom izvor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)