Zanimljivosti

ZBOG NJEGA SU ŽENAMA KLECALA KOLENA 2000-IH: Dobio 7. dete, gazi šestu deceniju, a i dalje VRIŠTE KAD GA VIDE! (VIDEO)

Kako je moguće da sada izgleda još bolje, nego kada je bio mlad?

02.09.2024 21:40

ZBOG NJEGA SU ŽENAMA KLECALA KOLENA 2000-IH: Dobio 7. dete, gazi šestu deceniju, a i dalje VRIŠTE KAD GA VIDE! (VIDEO)
PARAMOUNT PICTURES / AFP / Profimedia

Džud Lo (51) je briljirao na Venecijanskom filmskom festivalu svojim izvanrednim nastupom u kriminalističkom trileru "The Order". Film prati priču FBI agenta koji se suočava sa neonacističkim teroristima, a glumac je ovom ulogom zadobio velike pohvale publike i kritičara.

Na premijeri održanoj na Lidu, film "The Order" je izazvao sedmominutne ovacije, dok je publika gromoglasno aplaudirala nakon završetka projekcije. Pre nego što je film počeo, Džud Lo je prošetao crvenim tepihom ispred "Palazzo del Cinema", gde se strpljivo fotografisao sa svojim obožavaocima - prenosi Variety. 

 

 

Podsećamo da je glumac uveliko zakoračio u šestu deceneniju, a izgleda još bolje nego na početku karijere. Pojavio se u crnom odelu koje se sastojalo od sakoa i pantalona koje su bile visokog sjaja, ispod je imao čini se crnu atlet majicu, preko koje je poneo crnu kravatu, dok je sako bio zakopčan. Ten mu je bio možda i previše osunčan, pa izgleda da glumac često boravi na primorju. 

Džud je svoje sedmo dete dobio sa 14 godina mlađom suprugom Filipom u 51. godini, tri godine nakon što su dobili prvo dete. Preostalo petoro dece deli sa drugim ženama sa kojima je bio u vezi i braku. Za poznatog glumca vezuju se brojne afere od kojih je najpoznatija da je jednu od svojih partnerki, poznatu glumicu Sijenu Miler, varao sa dadiljom.

Ovog puta on je pozirao za fotoreportere nonšalantno držeći jednu ruku u džepu, dok je zavodnički pogled bio onaj isti kojim je slamao ženska srca 2000-ih. 

 

 

Instagram su odmah prepunile reakcije.

- On je zgodan i on to zna!

- Stari sa stilom.

- Šta on to krije ispod sakoa?

- Ma on sad izgleda još bolje nego kada je bio mlad, kako je to moguće?

- To je čovek pun harizme i samopouzdanja.

- I dalje mi klecaju kolena kad ga vidim!

"The Order" je adaptacija knjige "The Silent Brotherhood" iz 1989. godine, autora Kevina Flina i Garija Gerharta. Džud se prethodno pojavio na Venecijanskom festivalu 2016. godine kada je promovisao seriju "Mladi papa". Njegov povratak filmom "The Order" ponovo je potvrdio njegovu sposobnost da tumači kompleksne i izazovne uloge.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)