Zanimljivosti

PREZGODNA KOMŠINICA NOVAKA ĐOKOVIĆA ZASENILA SVE U VENECIJI: Izdominirala kao niko - a zakopčana do grla!

Suprug je ne ispušta iz ruku, ljubav je u vazduhu.

01.09.2024 16:40

PREZGODNA KOMŠINICA NOVAKA ĐOKOVIĆA ZASENILA SVE U VENECIJI: Izdominirala kao niko - a zakopčana do grla!
Credit: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna glumica Eva Longorija (49) pravo iz Marbelje gde se preselila sa suprugom i sinom stigla je na 81. Filmski festival u Veneciji. Prezgodna komšinica našeg Novaka Đokovića, koji takođe živi u elitnom delu Marbelje, zasenila je sve dame na festivalu.

Ona je na festival stigla ruku pod ruku sa suprugom Hoze Antoniom Bastonom koji ni za tren nije ispuštao njenu ruku. Slavni par je čak uskladio i odabirom modnih kombinacija pokazujući da se dopunjuju u svakom smislu.

Eva sve zasenila

Lepa i prezgodna Eva izdominirala je na Lidu u neobičnoj letnjoj haljini iako je bila zakopčana do grla. Lepršava bela haljina imala je žuto crne šare po sebi i bila je dugačka do članaka. Gornji deo je pratio liniju tela da bi se od struka lagano širila i neobavezno pada. Ovu haljinu lepa glumica je obula nežno žute papuče sa zatvorenim prstima i vrtoglavom štikolom. Haljina je isticala svaki deo njenog zgodnog i zategnutog tela

Credit: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Haljina je isticala svaki deo njenog zgodnog i zategnutog tela

 

Njen suprug je izabrao svetlo sivi laneni sako koji je uklopio sa maslinasto zelenom košuljom i drap, letnjim pantalonama dok je na nogama imao drap patike cipele. 

Oboje su preplanuli nakon života na moru i noslili su tamne naočari za sunce. Atraktivna glumica je ponovo po ko zna koji put pokazala da je osmeh, dobro raspoloženje i ljubav najlepši ukras svake žene, pa je prosto blistala pored muža koji nije ispuštao njenu ruku iz svoje.

Glumica koja je planetarnu popularnost stekla ulogom Gabrijele Solis u seriji "Očajne domaćice" očigledno uživa u svom novom domu u Marbelji gde od skora živi u komšiluku Novaka Đokovića koji se u ovaj španski grad doselio pre četiri godine.

Kako pišu američki mediji, lepa glumica i njen suprug odlučili su u februaru da se presele u Španiju pre svega zbog mirnijeg života za njihovog sina Santjaga. Holivudski glamur i život u Los Anđelesu zamenili su za luksuznu vilu na samoj obali mora u Marbelji koja se prostire na 1.500 kvadrata. Pored šest spavaćih soba i sedam kupatila ima zatvoreni bazen, saunu i najsavremeniju kućnu teretanu.

Glumica je kuću kupila u decembru 2023. a više od godinu dana trajalo je renoviranje sve dok nije bilo onako kako je ona zamislila.

- Prvi put kada sam došao u Marbelju, pre dve decenije, bila je to ljubav na prvi pogled. Rekao sam sebi: "Jednog dana ću živeti ovde" - kazala je slavna glumica koja je punih pet godina tragala za adekvatnom nekretninom u Španiji. 

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)