Zanimljivosti

ZGODNA KOMŠINICA NOVAKA ĐOKOVIĆA SE SKINULA U 49: Cela plaža je hipnotisano gledala u Evu - grmi u minijaturnom bikiniju

Glumica je uživala na plaži sa suprugom, sinom i sestrićem.

27.08.2024 21:01

ZGODNA KOMŠINICA NOVAKA ĐOKOVIĆA SE SKINULA U 49: Cela plaža je hipnotisano gledala u Evu - grmi u minijaturnom bikiniju
Credit: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Eva Longorija (49) vrele avgustovske dane provodi sa porodicom i prijateljima u čuvenom španskom letovalištu Marbelja gde u njenom komšiliku kuću ima i naš najbolji teniser svih vremena Novak Đoković. On se u Španiju preselio pre četiri godine, a njegova vila u Marbelji je pravi raj na zemlji. Prostire se na 1.000  kvadrata, a ima deset spavaćih soba, prostran dnevni boravak, teniski teren, bazen i - što je Novaku veoma važno - najsavremenije opremljenu teretanu. 

Za razliku od srpskog asa Eva Longorija se u Marbelju doselila pre nekoliko meseci. Odluku o preseljenju iz Los Anđelesa u Marbelju ona i njen suprug su doneli u februaru nakon završetka renoviranja luksuzne vile koju su kupili početkom 2023. 

Čuvena glumica i zvezda serije "Očajne domaćice" slikana je na plaži u Marbelji kako se zabavlja sa sinom Santjagom, suprugom i svojim sestrićem.

Bolje od Holivuda

Cela plaža je hipnotisano gledala u glumicu koja je pokazala svoje savršeno telo iako je na pragu šeste decenije. Bez grama viška i celulita ona se kupala, prskala i nežno grlila svog jedinca koga je dobila u braku sa  Hozeom Bastonom.

Za uživanje na plaži ona je odabrala minijaturni beli bikini sa narandžastim cvetovima koji je dodatno istakao njen telo. Na jednoj fotografiji ona je prasnula u smeh kad je njen sestrić pokušao da je nosi na plaži.

- Moj nećak pokušava da me nosi! - napisala je Eva na Instagram storiju.  

 

 

Kako piše Daily Mail, poznata glumica i njen suprug  Hoze u februaru su definitivno odlučili da se presele u Španiju, a svoju vilu u Los Anđelesu su stavili na prodaju. Kako se kuća nije prodala u junu su povukli oglas, a potom su ga nedavno ponovo stavili, ali ovog puta za 4 miliona nižu cenu za svoju vilu i luksuzno imanje od 11.000 kvadrata.

Kako je rekao prijatelj poznate glumice oni su se praktično već preselili u Španiju najviše zbog svog sina.

- Eva je imala sve što je želela u Holivudu. Ipak, sad joj je porodica, a posebno sin na prvom mestu. Žele da ga odgajaju na mestu gde će biti okružen morem, prirodom i lepotom bez holivudskog cirkusa. Sve stvari su već preselili, a ona će eventualno dolaziti u Los Anđeles samo zbog posla - rekao je izvor. 

Novu kuću u Marbelji ona je pazarila početkom 2023. U pitanju je luksuzna vila koja se prostire na više od 1.500 kvadrata, a pored šest spavaćih soba i sedam kupatila ima zatvoreni bazen, saunu i najsavremeniju kućnu teretanu. 

 

 

Par je angažovao arhitektu i dizajnera enterijera Nikolasa Eskaneza da pomogne u renoviranju imanja.

- Prvi put kada sam došao u Marbelju, pre dve decenije, bila je to ljubav na prvi pogled. Rekao sam sebi: "Jednog dana ću živeti ovde" - kazala je slavna glumica koja je punih pet godina tragala za adekvatnom nekretninom u Španiji.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)