Zanimljivosti

DEVOJKA SLAVNOG GLUMCA POKAZALA PREVIŠE, SLIKE U TOPLESU OBIŠLE SVET: A svi komentarišu jednu stvar (FOTO)

Vitorija Ćereti je pokazala svoje savršeno telo.

25.08.2024 10:42

DEVOJKA SLAVNOG GLUMCA POKAZALA PREVIŠE, SLIKE U TOPLESU OBIŠLE SVET: A svi komentarišu jednu stvar (FOTO)
CIAOPIX/COBRA TEAM/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Leonardo Dikaprio (49) i njegova devojka Vitorija Ćereti (26) veće nekoliko nedelja krstare Meditaranom, a najnovije slike su snimljene na jugu Francuske, a paparaci su uslikali Vitoriju u minimalnom bikiniju koji je više otkrivao nego što je skrivao.

U jednom trenutku, lepa Italijanka je ostala u toplesu, i savim logično ove fotografije su odmah postale hit na internetu.

Sve se dešavalo u blizini Kana, a nekoliko detalja je privuklo veliku pažnju - prvi je bio veliki prsten koji je Leonardo poklonio Vitoriji, i mnogi spekulišu da se radi o vereničkom prstenu, mada to glumac nijednom nije potvrdio.

BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Vitorija Ćereti na jahti

 

Takođe, dok je bilo sasvim vidljivo koliko Vitorija dobro izgleda, Leonardo je razočarao ženski deo publike svojim izgledom i pivskim stomakom, i mnogi komentarišu da više liči na vozača kamiona nego na najvećeg holivudskog zavodnika.

Da, podsetimo, Leonardo i Vitorija su postali glavna vest u tabloidima u avgustu 2023. godine, i to posle lavine glasina da je Dikaprio navodno u vezi sa Điđi Hadid.

BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Leonardo Dikaprio i Vitorija Ćereti na jahti

 

Vitorija ima jedna brak iza sebe, i od 2020. do 2023. godine je bila u braku sa italijanskim di-džejom Mateom Milerijem, prenosi Daily Mail.

Takođe, Vitorija je izgradila zavidnu reputaciju kao model, radila je više od 400 revija najpoznatijih kreatora, a u raznim internacinalnim izdanjima magazina "Vogue" se pojavila čak 23 puta.

BONUS VIDEO:

 




 

Komentari (0)