Zanimljivosti

LEPOTICA KOJU SRBI OBOŽAVAJU GORI U CRVENOM: Sevnula zadnjica u minijaturnoj haljinici - niko joj nije ni do kolena! (FOTO)

Kejti Peri je ostala u senci kad se pojavila atraktivna plavuša.

24.08.2024 12:15

LEPOTICA KOJU SRBI OBOŽAVAJU GORI U CRVENOM: Sevnula zadnjica u minijaturnoj haljinici - niko joj nije ni do kolena! (FOTO)
@NIKOTYLER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna pevačica Kejti Peri (32) trebalo je da bude zvezda večeri u jednom klubu u Los Anđelesu. Ona je pozvana da peva na žurki koja je na temu "Evita" u znak sećanja na nekadašnju prvu damu Argentine.

Kejti je na žurku došla u oskudnoj suknjici sa zmijskim printom, dok je gore imala top od istog materijala. Suknju je spustila na kukove, pa su se jasno videle trake od crnih tangi koje je nosila. Na nogama je imala duboke čizme iako je napolju bilo veoma toplo. Ovaj stil pevačica fura već neko vreme pokazujući svoje mršavo telo hvaleći se kako je konačno uspela da se dovede u red nakon trudnoće i rođenja ćerkice Dejzi.

Pokunjena Kejti Peri

I sigurno bi Kejti glavna na žurci da se nije pojavila pevačica i glumica Karmen Elektra i sve bacila u zasenak uključujući i zvezdu večeri.

Frank Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejti Peri ostala u senci, a nije joj pomoglo ni što se razgolitila za žurku

 

Lepotica koju Srbiji obožavaju još od devedesetih godina prošlog veka kad se proslavila u seriji "Čuvari plaže", izgledala kao milion dolara iako je zagazila u šestu deceniju. Karmen se pojavila u uzanoj i kratkog crvenoj haljini koja je imala i izrez na butini pa se jasno videla njena zadnjica. 
Ispod haljine je obukla crvene mrežaste čarape koje su se savršeno slagale uz iste takve rukave na haljini.

Plavokosa glumica zadovoljno je pozirala fotografima, a nema muškarca koji nije gledao u nju očaran njenom lepotom i bujnim atributima koje je isticala crvena haljina.

Pored nje Kejti Peri je izgledala pokislo i pokunjeno, iako se trudila da to ne pokaže. Peri je već duže vreme glavna tema holivudskih kuloara. Za njenu vidno mršavju figuru, kako se šuška, zaslužan je ozempik kome je primarna namena lečenje dijabetesa koji mnoge poznate ličnosti koriste kako bi se ekspresno oslobodile viška kilograma. 

Kejti je to više puta demantovala, ali joj niko ne veruje. I ovog puta nigde nije viđen njen nevenčani suprug Orlando Blum bez koga Kejti sve više izlazi po klubovima polugola. 

@NIKOTYLER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svi su opčinjeno gledali u atraktivnu Karmen

 

Ali, nesrećnoj Kejti ovog puta ni to nije pomoglo jer je šou u potpunosti ukarala Karmen čiji zadovoljan osmeh je jasno ukazivao na to koliko uživa u pažnji koju dobija. Ona i dalje grmi kako izgleda, a teško mogu da joj pariraju i mnogo mlađe devojke, a kamoli Kejti Peri.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)